Malachi Napisano Czerwiec 11, 2014 Share Napisano Czerwiec 11, 2014 Witajcie /) Jakiś czas temu w głowie mojej zrodził się pomysł robienia pony stuffu z filcu, nie mogłem tylko znaleźć odpowiednio dużego wyboru odcieni. Aż do niedawna... Chciałem się z Wami podzielić moim pierwszym dziełem - cutie markiem Big Maca. Jak na pierwszy raz jestem zadowolony i gdy tylko dokupię nowe kolory, na pewno będzie ciąg dalszy. Czekam na Wasze opinie, wszelkie sugestie też mile widziane. 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Itaktuniewchodzemjuzszkoda Napisano Czerwiec 11, 2014 Share Napisano Czerwiec 11, 2014 Na początku nie ogarnęłam, że czerwony filc to jego ciało. Cutie Mark Big Maca dobrze Ci wyszedł. Jak na pierwszy raz nie jest źle. Mogę nawet powiedzieć, że jest super. Zacznę obserwować temat bo wiem, że znajdę tu coś ciekawego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karcia Napisano Czerwiec 11, 2014 Share Napisano Czerwiec 11, 2014 Ciekawy pomysł z tymi CM'ami z filcu. Jak na pierwszy raz wygląda to genialnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FlutterRoseDub Napisano Lipiec 2, 2014 Share Napisano Lipiec 2, 2014 (edytowany) Według mnie jest cool C: Ładne kolory, ciekawe zdjęcie, dobry wykrój, ładnie powycinane i świetny pomysł ^^ Mam jedno pytanie, a te ,,kropki" na CM, tam w tym jabłku to robione jakimś markerem, mazakiem? Edytowano Lipiec 2, 2014 przez FlutterRoseDub Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malachi Napisano Lipiec 2, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 2, 2014 Dzięki za komentarze, cieszę się, że się podoba Niebawem pewnie wrzucę coś nowego, mam już całą tęczę arkuszy zakupionych, tylko potrzebuję trochę wolnego czasu. Mam jedno pytanie, a te ,,kropki" na CM, tam w tym jabłku to robione jakimś markerem, mazakiem? Te kropki, znaczy pestki, są też z filcu, wycięte i włożone w otwory zrobione skalpelem. Nie są idealne, bo ciężko się wycinało takie maleństwa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spring Apricot Napisano Październik 19, 2014 Share Napisano Październik 19, 2014 Temat archiwizuję. W razie chęci reaktywacji prośbę proszę kierować do mnie na PW. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts