Halion Napisano Czerwiec 14, 2014 Share Napisano Czerwiec 14, 2014 Przeglądałem sobie dzieła tego użytkownika. Filmiki po minucie może dwie a tu mamy 12 minut ! Jako iż bardzo lubię tą serię to zachęciło mnie do obejrzenia tego filmu. Można przetłumaczyć napisy w prawym dolnym rogu ekranu. Nie jest to 100% spolszczenie, ale daje radę (tak z 80%) Myślę, że jest tutaj wielu fanów LotR Pozdrawiam i zachęcam do oglądania Występują Applejack jako Aragorn (Applegorn) Twilight sparkle jako Legolas (Twilegolas) Rainbow dash jako Boromir (Rainbowomir) Rarity jako Galadriel (Galadriel) Vinyl Scratch jako Erlond (Erlond) Celestia jako Gandalf (Celestiadalf) Apple Bloom jako Sam Pinkie Pie jako Smeagul Scootaloo jako Frodo Baggins (Dodo Baggins) Octavia jako Arwen Big Mac jako Gimli Fluttershy jako Fluttertree Miłego oglądania Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
timber Napisano Czerwiec 14, 2014 Share Napisano Czerwiec 14, 2014 Było, obejrzało. I to dawno. Niezbyt mi się podobało, i osobiście uznaję to za parodię, ale to tylko moja opinia. Widzę że mamy kolejnego fana, ogółem. Witaj w drużynie! Chwała Jedynemu Królu pod Górą, Smaugu Straszliemu! 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mariusz391 Napisano Czerwiec 14, 2014 Share Napisano Czerwiec 14, 2014 Stare jak świat Przetłumaczone, usunięte, znowu wrzucone... http://www.youtube.com/watch?v=H99D3DSzx1s Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się