Gość Napisano Czerwiec 15, 2014 Share Napisano Czerwiec 15, 2014 (edytowany) Więc tak, szukam sobie nowego smartfona. Preferowane aparaty poniżej tysiąca nowych złotych polskich, ekran większy niż w s3 mini, parametry lepsze(lub zbliżone) i preferowana obsługa LTE. Wolałbym sklepy stacjonarne w Warszawie. Pierwszym typem jest S3 LTE Drugim jest S4 mini z LTE (w abonamencie w plusie) Podawajcie swoje propozycje. Ograniczcie offtop i śmieszkowanie, bo potrzebuję rady, a śmieszkowanie mam na shoutboxie. Edytowano Czerwiec 15, 2014 przez Gość Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Litwinek Napisano Czerwiec 15, 2014 Share Napisano Czerwiec 15, 2014 To sobie poszukasz Ja będę kupywał smartfon za około 1000 zł http://oneplus.net/one zobacz sobie ten Jeszcze i tak trzeba czekać trochę nim wyjdzie do sprzedaży bo nadal coś w nim robią. Ale jednak warto będzie go kupić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Czerwiec 15, 2014 Share Napisano Czerwiec 15, 2014 Tak więc jeżeli szukasz dobrego telefonu poniżej kafla to polecam Sony Xperia SP LTE. Ma lepsze parametry niż s3 mini oraz większy ekran a na allegro można go dostać za coś koło 7 stów w stanie nowym i niebrandowanym. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkr Napisano Czerwiec 15, 2014 Share Napisano Czerwiec 15, 2014 Nexus 5. Coś więcej mam dodawać? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Czerwiec 15, 2014 Share Napisano Czerwiec 15, 2014 (edytowany) To dorzuć mi od siebie 400 złotych czo mejker? Bo mam 1000 budżetu na telefon i nie będzie większy. Chyba że znajdę gdzieś nówkę nexusa 4 Edytowano Czerwiec 15, 2014 przez Gość Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkr Napisano Czerwiec 15, 2014 Share Napisano Czerwiec 15, 2014 To dorzuć mi od siebie 400 złotych czo mejker?Hurr.Nie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M4NL3 Napisano Czerwiec 15, 2014 Share Napisano Czerwiec 15, 2014 Pentagram Combo 4-core, tani telefon z dobrymi wymaganiami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Czerwiec 15, 2014 Share Napisano Czerwiec 15, 2014 Co myślicie o samsungu galaxy grand 2 lte? Pomijam kwestie softu bo zawsze mogę zrobić roota i cyanogena wgrać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts