Kirara Napisano Czerwiec 26, 2012 Share Napisano Czerwiec 26, 2012 (edytowany) Zapraszam do dyskusji... Czy podoba Wam się taka forma? Czy Alternatywna Twily czymś Was zaskoczyła? To miejsce do rozmów na temat odpowiedzi Alter-ego Twilight. Edytowano Czerwiec 2, 2013 przez Hoffman Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tarreth Napisano Czerwiec 26, 2012 Share Napisano Czerwiec 26, 2012 Forma prosta, czytelna i elegancka ^^ Jest dobrze! A czym mnie zaskoczyła? No... Chyba wiadomo czym xD obaleniem władzy i faktem, że to Luna jest jej nauczycielką... Prawda? Tak wywnioskowałem z odpowiedzi. Jeśli tak, to oznacza, ze Celestia była zbanowana. A jeśli tak... To zniszczę ten inny wymiar. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trum Napisano Czerwiec 27, 2012 Share Napisano Czerwiec 27, 2012 Ale dlaczego od razu go niszczyć ?? Celestia była wygnana na słońce, ale już wróciła Forma super Twilight też jednakże bałabym się poznać alternatywną Fluttershy .... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siper Napisano Czerwiec 28, 2012 Share Napisano Czerwiec 28, 2012 http://puu.sh/EgrP Podoba mi się ta alternatywna Twilight Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts