PinkeyDie Napisano Czerwiec 20, 2014 Share Napisano Czerwiec 20, 2014 Witam!Kieleccy Bronies chcieliby zrobić zorganizoany Ponymeet w Kielcach. Potrzebujemy jednak rozeznania ile osób chciałoby do nas przyjechać. Proszę o udział w ankiecie http://sonda.hanzo.pl/sondy,227504,76x8.html Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zoameldar Napisano Czerwiec 20, 2014 Share Napisano Czerwiec 20, 2014 Ja tak się tylko zapytam: czy kieleccy bronies, którzy chcieliby zorganizować zorganizowany ponymeet, będą na mało zorganizowanym ponymeecie, który z tego co do tej pory mi wiadomo, odbędzie się jutro? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arpegius Napisano Czerwiec 21, 2014 Share Napisano Czerwiec 21, 2014 (edytowany) No jeżeli będzie jak dzisiaj to znaczy dwie osoby z pięciu chętnych, to niebedzie tłumów. Edytowano Czerwiec 21, 2014 przez Arpegius Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zoameldar Napisano Lipiec 17, 2014 Share Napisano Lipiec 17, 2014 Także co z tym spotkaniem? Bo chciałbym wiedzieć na zaś, kiedy powiedzieć szefowi, że jestem nieosiągalny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się