M4NL3 Napisano Czerwiec 23, 2014 Share Napisano Czerwiec 23, 2014 (edytowany) Dobra, w tej grze ról polega na życiu w popularnym w U.S.A. serialu South Park. Wiek: 10 lat Zapisy mają taki wzór: Imię: Kolor skóry: (czarny/biały/żółty/różowy) Narodowość: Avatar (http://www.southparkstudios.com/avatar): Pierwszy przyjaciel: Teraz troche o przyjacielach opowiem.Butters Stotch Osoba, która obawia się swoich rodziców, że dostanie kare. Lubi kolegować się z osobami które przyjadą do miasta.Przykładowe osoby:Eric Cartman Osoba która KOCHA się wyśmiewać z ludzi. Mało osób ją lubi, ale rozmawiają i grają ze sobą.Stan Marsh Osoba, która 1 posiada dziewczyne (Wendy). Jedna z osób mądrzejszych.Kyle BrotlovskiŻYD! Osoba z lepszych. Wie kiedy odpocząć a jak coś przeskrobie to nie umie o tym zapomnieć.Kenny McCormick Najbiedniejsza osoba w całym South Park. Często umiera z dziwnych powodów ale odradza. Mówi tylko dziwne rzeczy z powodu kurtki np. pffeuerk. ------------------------------------------------- Myśle, że to będzie początek dobry, Abyście zrozumieli fabułe polecam obejrzeć 2 odcinki. Moja postać to: Imię: Kilo Xerone Kolor skóry: Biały Narodowość: Brytyjczyk Avatar: Pierwszy przyjaciel: Kyle Brotlovski Edytowano Czerwiec 23, 2014 przez M4NL3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Foxjacz Napisano Czerwiec 27, 2014 Share Napisano Czerwiec 27, 2014 Pomysł niezły, ale jako, że nie lubie South Parka(możecie mnie zabić) nie zapiszę się do sesji. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FlutterBlue Melody Napisano Lipiec 31, 2014 Share Napisano Lipiec 31, 2014 (edytowany) Pomysł niezły, ale jako, że nie lubie South Parka(możecie mnie zabić) nie zapiszę się do sesji. Skoro nie chcesz się zapisać do sesji, to po co o tym piszesz? Nie chcesz się zapisać, nie piszesz. Proste? Proste. Ja się chętnie zapiszę. Imię: Lily Rose Kolor skóry: biały Narodowość: Polka ( Oł jea) Avatar: Pierwszy przyjaciel: Kenny McCormick (Mój ulubieniec) Edytowano Lipiec 31, 2014 przez Chika Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Lipiec 31, 2014 Share Napisano Lipiec 31, 2014 Skoro nie chcesz się zapisać do sesji, to po co o tym piszesz? Skoro wiesz że on nie chce zapisać się do tej sesji to dlaczego piszesz o tym że nie chce się zapisać do tej sesji, skoro sama mu wypominasz to że to napisał Zapiszę się w ciągu paru dni, jak sprawdzę czy będę miał na pewno dostęp do internetu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts