PeGeRoNyMoNy Napisano Czerwiec 26, 2014 Share Napisano Czerwiec 26, 2014 Witam Wpadłem na pomysł, żeby założyć taką forumową ekipę GTA5. http://pl.socialclub.rockstargames.com/crews Nie wiem czy pomysł wypali, jeśli Wam się podoba to piszcie żebym wiedział ilu będzie chętnych. Jak będzie kilka osób to ustalimy logo, emblemat etc. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dankey Hooves Napisano Czerwiec 26, 2014 Share Napisano Czerwiec 26, 2014 Ciekawy pomysł, z chęcią dołącze... Tylko takie pytanie... PS3 czy Xbox? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PeGeRoNyMoNy Napisano Czerwiec 26, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 26, 2014 (edytowany) PS3 czy Xbox? Ja mam PS3 ale chyba gracze z obu konsol mogą dołączyć ale nie mogą razem grać. Zawsze można założyć drugą ekipę. @EDIT Chyba jednak nie można więc piszcie jaka konsola. Najwyżej zrobimy ekipy PS3 i X360 osobno Edytowano Czerwiec 26, 2014 przez PeGeRoNyMoNy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dankey Hooves Napisano Czerwiec 26, 2014 Share Napisano Czerwiec 26, 2014 Ja gram na ps3, możesz mnie już dodać na psn. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PeGeRoNyMoNy Napisano Czerwiec 26, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 26, 2014 (edytowany) Ja gram na ps3, możesz mnie już dodać na psn. Jaki nickname ? Edytowano Czerwiec 26, 2014 przez PeGeRoNyMoNy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dankey Hooves Napisano Czerwiec 26, 2014 Share Napisano Czerwiec 26, 2014 Boom_headshot_pl; tak, wiem, lamerski, lub MasturbianPL - nieużywany. Ps.Nick masz w sygnaturze c: Sent from my Xperia SP using Tapatalk Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frytek202 Napisano Czerwiec 26, 2014 Share Napisano Czerwiec 26, 2014 To już możecie zakładać 3 ekipę PC rządzi !!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dankey Hooves Napisano Lipiec 6, 2014 Share Napisano Lipiec 6, 2014 Ymmm, to ktoś jeszcze chętny? Bo jakoś dwu-osobowej ekipy to nie widzię :-/ Sent from my Xperia SP using Tapatalk Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawias Napisano Lipiec 14, 2014 Share Napisano Lipiec 14, 2014 (edytowany) Ja chętnie dołączę. Nareszcie więcej znajomych do gry, będzie z kim grać :DDD Nazwa PSN jak cos to AniaWoj75 (popełniłem parę błędów przy rejestracji, nie wiedziałem że nie będę mógł się przelogować na moje konto z konta rodzicielskiego...) Edytowano Lipiec 14, 2014 przez Nawias Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PeGeRoNyMoNy Napisano Lipiec 14, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 14, 2014 Ok. Jutro Cię dodam Wysłane z GT-S5360 przy użyciu Srapatalk over 9000 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawias Napisano Sierpień 7, 2014 Share Napisano Sierpień 7, 2014 Będzie coś z tego? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sloyth 06.0 Napisano Sierpień 8, 2014 Share Napisano Sierpień 8, 2014 też bym dołączył ale chyba nie ma wielu chętnych Pozdro z tapatalka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts