M4NL3 Napisano Lipiec 7, 2014 Share Napisano Lipiec 7, 2014 (edytowany) Nie ma takiego działu więc tutaj pisze, zakładam serwer kupuje w najbliższy czwartek, chwilowo mam hamachi i robię pełno prac dla was np. Człowiek, Kucyk (zwierze), Terrorysta, Złodziej, Burmistrz, Dziewczyna i inne postacie. Myśle co jeszcze dodać, wezme wasze pomysły i zrobi się fajny serwer. Slotów kucyków będzie 6 //EDIT: SCREENY - http://imgur.com/3Zax2Of,LuR0UEe,KcPcUm8,Z6eCb5E,Q1Lg2xo,W5o3o1w Edytowano Lipiec 7, 2014 przez M4NL3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Lipiec 7, 2014 Share Napisano Lipiec 7, 2014 Ale co to kurdęłę jest, bo nie ogarniam. Rozwiń waść wątek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M4NL3 Napisano Lipiec 7, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 7, 2014 DarkRP to gamemode dotyczący RolePlay w grze Garry's Mod do kupienia w serwisie STEAM. Na serwerze będa role połączone z kucykami (zwierzęta) i ludzmi np. Złodziej - DJ, Właściciel Kina. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maćko z Bogdańca Napisano Lipiec 7, 2014 Share Napisano Lipiec 7, 2014 Ja chętnie zagram. Chcę klasę kuca! Mój nick to [Mitnick] (szkuaj pod mitnick4203). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcinek Napisano Grudzień 4, 2014 Share Napisano Grudzień 4, 2014 Również poproszę rolę kuca jeśli można to męskiego Jednorożca Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts