Nawias Napisano Sierpień 21, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 21, 2014 (edytowany) Potwierdzam! Zbiórka dziś o 20:00. Czekamy do 21:00. IP serwera podamy na TeamSpeaku. Czekamy na was w pokoju "Testy" na samym dole, hasło to "pinkamena" (bo takie mi przyszło do łba w tym momencie). Chciałbym jeszcze poinformować, że najprawdopodobniej cała rozgrywka będzie transmitowana na twitch.tv/forces112 (z perspektywy Downdraughta) oraz nagrana i wysłana na kanał YouTube BracketGuySerious (z mojej perspektywy, o ile będę na serwerze). Wymagana wersja Snapshot 14w30c. To chyba tyle, więcej informacji może być podanych w najbliższym czasie, więc proszę o sprawdzanie tematu co jakiś czas. Bajo. @EDIT Dla niezaznajomionych z całym tematem dodam, ze serwer TS3 to oczywiście kucykowyteamspeak.pl Edytowano Sierpień 21, 2014 przez Nawias Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Downdraught Napisano Sierpień 21, 2014 Share Napisano Sierpień 21, 2014 (edytowany) Jeszcze rzutem na taśmę takie przypomnienie: zaraz zaczynamy Edytowano Sierpień 22, 2014 przez Downdraught Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawias Napisano Sierpień 22, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 22, 2014 Testy się udały, a wziął w nich udział Maćko z Bogdańca! Spędził z nami dobre parę(set) minut, ale już wiemy co poprawić przed oficjalnym wypuszczeniem mapki! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Downdraught Napisano Sierpień 22, 2014 Share Napisano Sierpień 22, 2014 Bardzo dziękuję Maćkowi za obecność, wypada również podziękować Totylkoja za stawienie się w pierwszym terminie. Temat nie jest do zamknięcia ponieważ trwają prace nad kolejną mapką Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maćko z Bogdańca Napisano Sierpień 22, 2014 Share Napisano Sierpień 22, 2014 A mogę jakoś pomóc albo coś? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Downdraught Napisano Sierpień 23, 2014 Share Napisano Sierpień 23, 2014 Aktualnie tworzę systemem gry, ale pomoc w budowie ścian, o których wczoraj rozmawialiśmy, jest miłe widziana. Na razie wszelkie pozostałe pracę są wstrzymane. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts