Lightning Blitz Napisano Lipiec 10, 2014 Share Napisano Lipiec 10, 2014 Jestem Blitz! Mam 14 lat. Interesuje się Skateboardingiem,Bmx itp. Ogólnie lubię sport. Tworzę też czasami (m.in mój avatar) MLP oglądam od ok. 3 miesięcy. Nie wiem za bardzo co tu napisać..... Chcecie coś wiedzieć to pytajcie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiiru Napisano Lipiec 10, 2014 Share Napisano Lipiec 10, 2014 Witaj na forum , baw się dobrze łap na start. Zadam ci parę standardowych pytań: - Lubisz Pinkie Pie? - Księżniczka Luna czy Celestia - Jaka jest twoja ulubiona zła postać? - Jaką Twilight wolisz jako Alikorna czy Jednorożca - Fanart/fanfic? PS:Jeśli nie wiesz jak zacząć swoją przygodę na naszym forum to zapraszam do quizu Pinkie Pie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lightning Blitz Napisano Lipiec 10, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 10, 2014 -Pewnie że lubię -Raczej Celestia -Discord -Jednorożca -Nope 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Anekito Napisano Lipiec 11, 2014 Share Napisano Lipiec 11, 2014 Cześć! Słuchasz skatepunka? Widziałeś już wszystkie odcinki? Wolisz dubbing zagraniczny czy polski? Jaki jest Twól ulubiony kuc z głównej szóstki oraz z tła? Miłego czasu spędzonego na forum. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lightning Blitz Napisano Lipiec 11, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 11, 2014 -czasami -jeszcze nie -zależy od postaci.. Dashie wolę zagraniczną, a np. AJ mówiącą po polsku -Rainbow oczywiście i Scootaloo Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spring Apricot Napisano Lipiec 11, 2014 Share Napisano Lipiec 11, 2014 (edytowany) Witaj w forumowym stadzie! 2 pytania ode mnie: Lubisz Wonderboltsów? Słuchasz fandomowej muzyki (The Living Tombstone, Glaze, Mandopony etc.)? Tworzę też czasami (m.in mój avatar) W takim razie serdecznie zapraszam do działu z fanartami! Edytowano Lipiec 11, 2014 przez Spring Apricot Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lightning Blitz Napisano Lipiec 11, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 11, 2014 - lubię - jeszcze nie ale chyba posłucham Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radmor Napisano Lipiec 11, 2014 Share Napisano Lipiec 11, 2014 Siema! Skąd jesteś? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość ChrisEggII Napisano Lipiec 11, 2014 Share Napisano Lipiec 11, 2014 Witam nową duszę na forum! Baw się dobrze. Pytanie... Jak długo już rysujesz? Masz może konto na DeviantArt / DigiArt? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lightning Blitz Napisano Lipiec 11, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 11, 2014 Jestem z okolic Bdg. Rysuję już z jakieś dobre 3 lata. Nie myślałem o tym żeby wrzucać moje prace do neta. Ostatnio słucham Papa Roach - Last Resort W całości żadnego xD Ale zamierzam wszystkie po kolei obejrzeć ( już kończę pierwszy) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się