FlutterBlue Melody Napisano Lipiec 12, 2014 Share Napisano Lipiec 12, 2014 Witajcie! Zapytajcie Torch Song, jedną z członkiń The Ponytones! - Witajcie i zapraszam do pytań! - A więc pytajcie! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ja i kropka Napisano Listopad 17, 2014 Share Napisano Listopad 17, 2014 (edytowany) Cześć, mam kilka pytań 1.Od kiedy śpiewasz? 2.Pochodzisz z muzycznej rodziny? 3.Kiedy założyliście zespół? 4.Jak zdobyłaś swój CM? Narazie to tyle, pa. Edytowano Listopad 18, 2014 przez Luna the Moon Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Listopad 17, 2014 Share Napisano Listopad 17, 2014 1. Gdzie ty właściwie mieszkasz? 2. Nie przeszkadza ci ten kosmyk? 3. Skąd pomysł na fryzurę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FlutterBlue Melody Napisano Listopad 18, 2014 Autor Share Napisano Listopad 18, 2014 Witam! Widać kilka pytań się nazbierało. A teraz czas na nie odpowiedzieć! Cześć, mam kilka pytań 1.Od kiedy śpiewasz? 2.Pochodzisz z muzycznej rodziny? 3.Kiedy założyliście zespół? 4.Jak zdobyłaś swój CM? Narazie to tyle, pa. 1. Prawdopodobnie kiedy byłam jeszcze źrebakiem, i wtedy dostałam swój znaczek. 2. Nie, ale ja postanowiłam zabrać się za śpiewanie. 3. To było bardzo dawno temu, ale wtedy chyba było mało członków naszego zespołu. 4. O, to długa historia. Ale jeśli chcesz, bym ci opowiedziała, wpadnij do mnie, pogadamy. 1. Gdzie ty właściwie mieszkasz? 2. Nie przeszkadza ci ten kosmyk? 3. Skąd pomysł na fryzurę? 1. Mieszkam w Manehattanie, ale przychodzę do Ponyville na koncerty, 2. Nie, w sumie mi się tam podoba, nie wiem jak ty. 3. No nie wiem, tak ot tak przyszło mi do głowy stworzyć taką fryzurę. To mój oryginalny pomysł, podoba ci się ? Dobrze, dziękuje za pytania i zapraszam do więcej pytań! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Efei Napisano Sierpień 9, 2015 Share Napisano Sierpień 9, 2015 Od kiedy Big Mac śpiewa w zespole i w jaki sposób dołączył? Jak dowiedziałaś się o The Ponytones? A może jesteś jednym z założycieli? Czy śpiew to magia? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SebastianRichCountryOwner Napisano Październik 9, 2015 Share Napisano Październik 9, 2015 Witaj Torch Song 1.Co myślisz na temat śpiewu Fluttershy?2.Czy słyszałaś o czymś takim, jak człowiek?3.Czy w zespole The Ponytones mogłoby być inne stworzenie, niż kucyk?4.Przytulisz mnie?5.Kto zaprojektował wam te fajne wdzianka? (Czyżby jedna z członkiń The Ponytones z imieniem na R? )6.Jak podobasz się sobie z głosem Anny Sztejner? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts