Arjen Napisano Czerwiec 30, 2012 Share Napisano Czerwiec 30, 2012 Raz kozie śmierć... Może ja zacznę, wtedy inni się posypią i jakoś wspomogę Systemka na start. Siemanko, mamy tu konkurs talentów, ale nikt nie mówił, że trzeba mieć talent do tego co się przedstawi (Tak samo jak nasza ukochana CMC na swoim Konkursie Talentów) Przedstawię coś co uwielbiam robić, jest moją pasją, ale chyba już nie talentem, bo nie wydaje mi się, żebym był w tym dobry - ale najważniejsze w tym konkursie to robić coś i się tym bawić. Jeśli ktoś się interesuje analizowaniem tekstu, może znajdzie coś dla siebie, bo moją formą jest pisanie kawałków (Hip-Hop). Wiem, że to mocno niepopularny gatunek na tym forum (a wręcz miejscami wprost nielubiany) ale cóż, bawmy się Staram się przekazać coś więcej niż ogół artystów promowanych w telewizji, i nie zawsze pisze o tym wprost. Nagrywam także własne kawałki, ale ich niestety nie dam wam do wglądu Przedstawię wam moje teksty, a jeśli ktoś chciałby bardziej się wczuć, tudzież spróbować swoich sił, dodam do tego prosty podkład. Teksty są napisane dobrze sylabicznie, rytmiczne (trzeba tylko "po mojemu" ) Uwaga! Masz zamiar krytykować? Przeczytaj, pomysl, i pomóż mi - wysil się nad krytyką. Klikamy jedynie "Click here to start download from sendspace". Jeśli komukolwiek zechce się sprawdzać Oczywiście mowa o zawartości tekstowej. Tekst 1 - Bezczynność Tekst 2 - Zgubmy... Podkład 1 - Bezczynność Podkład 2 - Zgubmy... Możliwe, że kiedy to będzie ktoś czytał, ja będę pozbawiony internetu na jakiś czas... no, jakieś 2mc Ekhem... miłego Dorzucę też moje tłumaczenia: The Tale of Flux Korzystając z okazji (i wykradzionego laptopa) chciałbym wytypować laureatów. Moim zdaniem w zakresie muzycznym szansę ma jeden z naszych userów którego wykonanie utworu "Czarny chleb" bardzo przypadło mi do gustu. W kategorii malarskiej chętnie zobaczyłbym na pudle Magentę i Frifraczka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts