Cartoon Tiger Napisano Lipiec 20, 2014 Share Napisano Lipiec 20, 2014 (edytowany) Wątek przeznaczony na odpowiedzi Nightmare Rarity. Edytowano Lipiec 20, 2014 przez Cartoon Tiger Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zappter Napisano Lipiec 22, 2014 Share Napisano Lipiec 22, 2014 (edytowany) Sajback Polluerunt Gray napisał:"Czy swoją mocą dorównujesz Nightmare Moon? Ona sprowadziła wieczną noc (na trochę :b) co byłoby uwieńczeniem twej potęgi?" A więc... Edytowano Lipiec 22, 2014 przez Zappter 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zappter Napisano Lipiec 27, 2014 Share Napisano Lipiec 27, 2014 skajnet12344321 napisał:"Czy czujesz coś do Spaika?"Serio? Na takie coś mam odpowiadać... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zappter Napisano Lipiec 28, 2014 Share Napisano Lipiec 28, 2014 Shandi napisał:"Czy mogę być Twą sługą, o Pani?"Tak... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zappter Napisano Lipiec 29, 2014 Share Napisano Lipiec 29, 2014 (edytowany) MaciejKamil napisał:"Jak wynagrodzisz swe wierne sługi?"Twój list jest zwykłym lizustwem z twojej strony, lecz na jedno twoje pytanie mogę odpowiedzieć. Informacja dla was moi wielbiciele. Iż że mam ważniejsze sprawy na głowie, a tyle pytań się tu wala, to będę próbowała odpowiadać codziennie przynajmniej na jedno pytanie. Oczywiście, jeśli mój więzień nadąży z nimi ;] Nie jetem więźniem...Jesteś. Nie... Edytowano Lipiec 29, 2014 przez Zappter Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zappter Napisano Lipiec 29, 2014 Share Napisano Lipiec 29, 2014 Magus napisał: "Co myślisz o swojej małej siostrze?" "Czy dalej masz zamiłowanie do kamieni szlachetnych?"To chyba wszystko wyjaśnia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zappter Napisano Lipiec 31, 2014 Share Napisano Lipiec 31, 2014 (edytowany) Sajback Gray napisał:"Skoro jesteś potężniejsza od Nightmare Moon to jakie są granice twoich możliwości? Ona panowała nad księżycem, co jest twoją najpotężniejszą umiejętnością?"Drogi Sajback'u...No i jeszcze jedno... TY ŚMIESZ MNIE PORÓWNYWAĆ DO KOGOŚ?!!! Edytowano Lipiec 31, 2014 przez Zappter Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zappter Napisano Sierpień 2, 2014 Share Napisano Sierpień 2, 2014 Uszatka napisała:"Skoro stałaś się zła i niedobra to zastanawiam się czy Twoje pojmowanie dobrego stylu uległo zmianie. Co wedłóg Ciebie jest szykowne i godne Twej osoby?"Nie jestem zła i nie dobra, ja tylko w taki sposób władam moimi poddanymi. Królowa musi rządzić twardą ręką. A co do pytania to... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zappter Napisano Sierpień 6, 2014 Share Napisano Sierpień 6, 2014 Chika napisała:"Czy dalej lubisz swoje przyjaciółki czy stały się dla ciebie niczym?" 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zappter Napisano Sierpień 9, 2014 Share Napisano Sierpień 9, 2014 (edytowany) Uszatka napisała: 1. "Chciałabym być Twoją przyjaciółką. Mogę~? C:" 2. "Lubisz budyń waniliowy?" 3. "Co myślisz o królu Sombrze oraz Chrysalis?"Nie, najwyżej sługą, który będzie mi nosić wino. Nie. No i... Edytowano Sierpień 9, 2014 przez Zappter 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zappter Napisano Sierpień 13, 2014 Share Napisano Sierpień 13, 2014 (edytowany) CyanFlight napisał:"Co sądzisz o muzyce?"Z tego względu że Awatar Rarity odszedł ze swojego stanowiska dział Rarity będzie chwilowo nieaktualizowany. Co do pytań i odpowiedzi Nightmare Rarity to dalej będą aktywne, więc pytajcie śmiało Edytowano Sierpień 13, 2014 przez Zappter Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts