Kamiiru Napisano Lipiec 26, 2014 Share Napisano Lipiec 26, 2014 (edytowany) Wpadłam na pomysł aby zrobić imprezkę, w tym celu udałam się do Vinyl aby jak zwykle pomogła mi przy muzyce, niestety... na drzwiach zobaczyłam kartkę z napisem "Wyjeżdżam na trasę koncertową, nie będzie mnie przez tydzień". Więc mam problem, został mi stary sprzęt którego już dawno nie używałam marki Ponitra Eltra, ale nie wiem jakich piosenek użyć, może wy mi coś doradzicie? Zabawa jest bardzo prosta polega na zaproponowaniu/podaniu tytułów piosenek zarówno tych z fandomu jak i spoza niego. Pamiętajcie że gatunek musi być typu imprezowego. Życzę miłej zabawy. Playlista: 1.Discord (Remix)-Eurobeat Brony 2.Make a Wish (Aftermath Remix) 3.Becoming Popular (Archie Remix) 4.At the Gala (Sim Gretina 20% Cooler Remix) 5.Alex S. - Party With Pinkie 6. Sim Gretina feat. donglekumquat - Pony, Pony, Pony 7.Nightmare Night [WoodenToaster + MicTheMicrophone] 8.WoodenToaster - Pinkie's Lie 9.My Little Pony intro (Alex S. Glitch Remix) 10.Fluttershy's Lament 11.Foozogz - Smile Remix 12.PON3 - The Others 13.Twitch Vs. Twilight Sparkle - BBBFF 14.Swagberg - Pony Swag (Instrumental) 15.Deorro, Five Hours 16.Flutterwonder 17.Dj Gestap trance remix - Celestia's Ballad 18.Dj Gestap trance remix - Raise this Barn 19.LMFAO - Party Rock Anthem 20.Aviators - Friendship (The Living Tombstone Remix) 21.I've got to find a way (ArtAttack Remix) 22.Silva Hound, Mic the Microphone, Nowacking - Pony Swag III 23.Glaze - Our Terrarium 24.Omnipony - VIP Clouds 25.Daniel Ingram - Bats! (TIFWhitney Remix) 26.Beyond Her Garden 27.Generosity (Aftermath remix), 28.A true, true friend (Sim Gretina 20% Cooler Remix), 29.Helping Twilight Win The Crown (Aftermath remix 30.Archie - Manifestation (VIP Mix) 31.Archie & JayB - Effugium 32.JayB - Rain (Sonic Breakbeat Remix) 33.Boo Hoo Fluttershy assertive 34.I've Got to find a way (Archie Remix) 35.Archie.V - Magic is Timeless 36:Epic Wub Time MoP Wub Remix ( Autor: TuXe) Edytowano Listopad 16, 2014 przez KamilPL 94 Link do komentarza
Halucynowaa Napisano Lipiec 27, 2014 Share Napisano Lipiec 27, 2014 Discord (Remix)-Eurobeat Brony Link do komentarza
Kamiiru Napisano Lipiec 27, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 27, 2014 Słyszałam ten kawałek, jest dość fajny , jednak z jednego utworu nie zrobię mega wyczesanej impreeeezki . Może macie jeszcze jakieś ciekawe kawałki do mojej playlisty? Link do komentarza
Gość Sayonara Napisano Lipiec 27, 2014 Share Napisano Lipiec 27, 2014 -Make a Wish (Aftermath Remix) -Becoming Popular (Archie Remix) -At the Gala (Sim Gretina 20% Cooler Remix) -General Mumble - She's A Pony (WoodenToaster Remix) -Alex S. - Party With Pinkie -Assertive - Skybound Link do komentarza
Mnemonik Napisano Lipiec 28, 2014 Share Napisano Lipiec 28, 2014 - Sim Gretina feat. donglekumquat - Pony, Pony, Pony Link do komentarza
Kamiiru Napisano Lipiec 28, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 28, 2014 Yay, kolejne utwory do moje Playlisty , lecz co by tu wybrać hymmm ... , już wiem. TheFlyingButter z twojej Playlisty wybieram : -Make a Wish (Aftermath Remix) -Becoming Popular (Archie Remix) -At the Gala (Sim Gretina 20% Cooler Remix) - (Pamiętam tą gale, szkoda że nie wyszło tak jak chciałam, ale w sumie nieźle się bawiłam.) Alex S. - Party With Pinkie MnemonikTM - twoją piosenke też włączę do playlisty Yay. Znam ten kawałek jest dość fajny i na pewno rozrusza wszystkich moich przyjaciół. Link do komentarza
FlutterBlue Melody Napisano Lipiec 29, 2014 Share Napisano Lipiec 29, 2014 Ja mam dla ciebie propozycję Pinkusio ! A oto one: Nightmare Night [WoodenToaster + MicTheMicrophone] WoodenToaster - Pinkie's Lie Love Me Cherilee My Little Pony intro (Alex S. Glitch Remix) Mam nadzieję, że pomogłam tobie, Pinkie Link do komentarza
Kamiiru Napisano Lipiec 29, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 29, 2014 Dzienks , ale co by tu wybrać hymm.... , już wiem. - My Little Pony intro (Alex S. Glitch Remix) - fajny remix-ik , choć kiedyś słyszałam tęż fajna interpretacje w wersji Rock na gitarze elektrycznej. - WoodenToaster - Pinkie's Lie - za fajny remix. - Nightmare Night [WoodenToaster + MicTheMicrophone] - za jak by to powiedzała Vinyl "Fajny Bit" Ogólnie rzecz mówiąc twoje propozycje bardooo mi się podobają Yay. A może zaproponujecie teraz parę utworów o spokojniejszym rytmie? Na taką przerwę. Link do komentarza
Sowenia Napisano Lipiec 29, 2014 Share Napisano Lipiec 29, 2014 Jest jeden utwór, który bardzo mi się podoba, a pasuje na imprezkę. Właściwie to nie jeden bo kilka~ 1. Fluttershy's Lament 2. Foozogz - Smile Remix 3. Aviators and Omnipony - Monster Link do komentarza
FlutterBlue Melody Napisano Lipiec 30, 2014 Share Napisano Lipiec 30, 2014 A ja mam jedno: Flutterwonder :3 Link do komentarza
Gość Sayonara Napisano Lipiec 30, 2014 Share Napisano Lipiec 30, 2014 Czy jedna osoba może zaproponować utwory dwa razy? Jeśli tak: SCNDL - The Munsta (Nitro Fun Remix) PON3 - The Others Twitch Vs. Twilight Sparkle - BBBFF Swagberg - Pony Swag (Instrumental) www.youtube.com/watch?v=nHS5DsTwPJQ Link do komentarza
Mnemonik Napisano Sierpień 1, 2014 Share Napisano Sierpień 1, 2014 Coś spoza fandomu: - Deorro, Five Hours (dość spokojne tempo i wprowadza przerwę - tak myślę) Link do komentarza
Kamiiru Napisano Sierpień 1, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 1, 2014 (edytowany) Kolejne utwory do mojej playlisty Yay. Droga Uszatko z twojej Playlisty wybieram: - Fluttershy's Lament - Foozogz - Smile Remix TheFlyingButter z twojej Playlisty wybieram : - Swagberg - Pony Swag (Instrumental) - Twitch Vs. Twilight Sparkle - BBBFF - PON3 - The Others Od ciebie MnemonikTM - Deorro, Five Hours I od ciebie Chika: - Flutterwonder Edytowano Sierpień 1, 2014 przez KamilPL 94 Link do komentarza
FlutterBlue Melody Napisano Sierpień 2, 2014 Share Napisano Sierpień 2, 2014 Kolejne utwory do mojej playlisty Yay. Droga Uszatko z twojej Playlisty wybieram: - Fluttershy's Lament - Foozogz - Smile Remix TheFlyingButter z twojej Playlisty wybieram : - Swagberg - Pony Swag (Instrumental) - Twitch Vs. Twilight Sparkle - BBBFF - PON3 - The Others Od ciebie MnemonikTM - Deorro, Five Hours I od ciebie Chika: - Flutterwonder Mów na mnie Chikuś :3 Link do komentarza
Sowenia Napisano Sierpień 2, 2014 Share Napisano Sierpień 2, 2014 Znalazłam jeszcze coś ciekawego~ General Mumble - Forever Dj Gestap trance remix - Celestia's Ballad Dj Gestap trance remix - Raise this Barn I spoza MLP LMFAO - Party Rock Anthem Link do komentarza
Gość Sayonara Napisano Sierpień 2, 2014 Share Napisano Sierpień 2, 2014 Archie - Flutterdreams Aviators - Friendship (The Living Tombstone Remix) I've got to find a way (ArtAttack Remix) Silva Hound - The Seventh Wonderbolt Link do komentarza
Kamiiru Napisano Sierpień 3, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 3, 2014 (edytowany) Oooo widzę kolejne tytuły zobaczmy hymm....... . Droga Uszatko z twojej Playlisty wybieram: - Dj Gestap trance remix - Celestia's Ballad za ciekawy i spokojny bit. - Dj Gestap trance remix - Raise this Barn - LMFAO - Party Rock Anthem -znam fajna piosenka. TheFlyingButter z twojej Playlisty wybieram : - Aviators - Friendship (The Living Tombstone Remix) - fajny remix który nie jest zbyt elektro. - I've got to find a way (ArtAttack Remix) Mów na mnie Chikuś :3 Spoko Loko Foko Edytowano Sierpień 3, 2014 przez KamilPL 94 Link do komentarza
Alekseł Napisano Sierpień 4, 2014 Share Napisano Sierpień 4, 2014 Silva Hound, Mic the Microphone, Nowacking - Pony Swag III The Living Tombstone - Dubstep Dishwasher Glaze - Our Terrarium The Living Tombstone - Road to el Dorado Omnipony - VIP Clouds Link do komentarza
Kamiiru Napisano Sierpień 4, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 4, 2014 CyanFlight - z twojej Playlisty wybieram: - Silva Hound, Mic the Microphone, Nowacking - Pony Swag III - Glaze - Our Terrarium - Omnipony - VIP Clouds Link do komentarza
Sofi Napisano Sierpień 8, 2014 Share Napisano Sierpień 8, 2014 Daniel Ingram - Bats! (TIFWhitney Remix) - Doskonałe na imprezę! Link do komentarza
Kamiiru Napisano Sierpień 8, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 8, 2014 Dzienks , fajny remix . Oczywiście dodam go do mojej Playlisty. Jeśli macie jeszcze jakieś ciekawe propozycje co mogła bym puścić na moje imprezce to śmiało. Im więcej propozycji tym lepiej. Link do komentarza
FlutterBlue Melody Napisano Sierpień 12, 2014 Share Napisano Sierpień 12, 2014 Ooo, to ja dam ( Jeśli nikt nie dał) Beyond Her Garden :3 Link do komentarza
Kamiiru Napisano Sierpień 12, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 12, 2014 O dzięki , na pewno dodam go do mojej Playlisty. Link do komentarza
Violett Napisano Sierpień 16, 2014 Share Napisano Sierpień 16, 2014 (edytowany) Ja chętnie dodam: - Generosity (Aftermath remix), - Love Island (Fatboy Slim), - A true, true friend (Sim Gretina 20% Cooler Remix), - Helping Twilight Win The Crown (Aftermath remix). Dla mnie te kawałki pasują na imprezę Edytowano Sierpień 16, 2014 przez Violett Link do komentarza
Kamiiru Napisano Sierpień 16, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 16, 2014 Subcio widzę tu parę fajnych tytułów co by tu wybrać hymmm... , juz wiem. Z twoje playlisty wybieram: - Generosity (Aftermath remix) - ciekawy remix - A true, true friend (Sim Gretina 20% Cooler Remix)- fajny remix piosenki z czasów kiedy zamieniałam się znaczkiem z Applejack. - Helping Twilight Win The Crown (Aftermath remix). Link do komentarza
Recommended Posts