Neonowaty Napisano Lipiec 29, 2014 Share Napisano Lipiec 29, 2014 No siema boty Jedzie ktoś na NiuCon z kim można się tam nie miejscu spotkać i popatatajać? 8-10 sierpnia 2014 Wrocław http://niucon.pl/ Nie chce tam być sam ;-; Link do komentarza
Dr_Lajcikuś Napisano Sierpień 4, 2014 Share Napisano Sierpień 4, 2014 (edytowany) Zapewne ja się tam znajdę ale tylko w Sobotę . Btw wie ktoś może czy można będzie zakupić jakies mlp'kowskie itemki :F Edytowano Sierpień 4, 2014 przez Dr_Lajcikuś Link do komentarza
M4gnum Napisano Sierpień 5, 2014 Share Napisano Sierpień 5, 2014 (edytowany) Słyszałem od paru znajomych Broniaków, ze sie wybierają na ten event.. Ja też się wybiore z ciekawości, ponieważ nigdy nie byłem na Niuconie,a do szkoły w której jest organizowany mam 5 minut drogi Edytowano Sierpień 5, 2014 przez M4gnum Link do komentarza
Neonowaty Napisano Sierpień 6, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 6, 2014 O. Ktoś odpisał Tak, będzie można kupić mlpowskie itemki... Jak na każdym konie Link do komentarza
Cygnus Napisano Sierpień 6, 2014 Share Napisano Sierpień 6, 2014 Postaw mi bilety i wejściówki to ci potowarzyszę, mówiłem Ci Zerumie. ;_; Link do komentarza
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się