Leah Napisano Sierpień 4, 2014 Share Napisano Sierpień 4, 2014 (edytowany) Witajcie. Rysuję już od jakiegoś dłuższego czasu, poprzedniego tematu nie ma już nawet w archiwum. Obrazki me są mocno przeciętne, możliwe też, że za parę miesięcy mi się znudzi. Na razie jednak mam dużo rysunków, którymi chcę się podzielić. Proszę o krytykę i opinie. Na początek kilka starych rzeczy, sprzed kilku miesięcy. Rarity: I dwa rysunki na świąteczny konkurs Zecory (I miejsce), wiem Święta tak bardzo niedawno xd: Taka Rarity ołówkowa: Humanizacja Celestii: Na konkurs "Tworzymy logo forum": Octavia: Zapraszam również do składania zamówień o tu ^^ Edytowano Sierpień 4, 2014 przez Leah 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StarostaXD Napisano Sierpień 5, 2014 Share Napisano Sierpień 5, 2014 TA.RARITY.JEST.BOSKA. Bardzo ładnie oddana struktura drzewa. Nie potrzebnie dodałeś tylko napis na doniczce. Rarity alicorn ma trochę za chude tylne nogi i dziwnie ułożoną przednią. Celestia nie jest zła, ale jej grzywa nie jest falowana. Ona powinna wyglądać jakby się unosiła. Kucyk na konkurs jest ładny, ale taki trochę ubogi a jaki jest nasz naród ? Octavia ma krzywe przednie kopyto. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Sierpień 6, 2014 Share Napisano Sierpień 6, 2014 Ołówkowa Rarcia jest super. Brakuje tylko cieniowania. Narysowana własnym stylem i to się chwali, bo w takiej odsłonie wygląda ślicznie. Tylko pyszczek zbyt pelikanowaty. Fajne te rysunki na konkurs Zecory, ale musisz popracować nad kolorowaniem, które tam wyszło bardzo niechlujnie. W reszcie rysunków bije po oczach koślawa kreska i jakaś dziwaczna anatomia. Ale wiolonczela ładna. A Celestia jest potworna, nie wiem dlaczego, ale mnie przeraża. I ma bardzo coś nie tak z nogami, bardzo. Powinny być ustawione pod innym kątem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Sierpień 6, 2014 Share Napisano Sierpień 6, 2014 Popieram poprzednie osoby. Ołówkowa Rarity alikorn wygląda najlepiej i wyszła ci pięknie Doceniam arty rysowane własnym stylem. Oczywiście nie to, żeby te w stylu strikte z MLP mi się nie podobały, ale wolę jak ktoś ma swój styl c: Dobry początek. Oby tak dalej~ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leah Napisano Sierpień 19, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 19, 2014 (edytowany) Dziękuję za rady. Ostatnio miałam dużo requestów, ale dzisiaj udało mi się narysować taką Paschazję - moją OC. Nie chce się zedytować post ;-; Taki tutorial, mam nadzieję że dobry Posty zostały połączone~ Doggy in the Fog Edytowano Sierpień 19, 2014 przez Doggy in the Fog Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leah Napisano Sierpień 29, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 29, 2014 Nowe rysunki~ Standardowo, proszę o komentarze i rady. Taka brzydka, bo nieudana Twi Pinkie Pie, pierwszy raz w pełni użyłam właściwości moich akwarelowych kredek: Już trochę lepsza Twilight: I chyba najlepsza Rainbow, może zrobię całą mane6 takim stylem... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się