ATIMKOS Napisano Sierpień 14, 2014 Share Napisano Sierpień 14, 2014 Parę minut temu Steam "zrobił mi" nowego update'a. Problem polega na tym że po tym gdy zaloguje się to pojawia mi sie okno sklepu po czym steam zawiesza się i nic nie mogę w nim robić ponowne uruchomienie nic nie daje, da sie cos z tym zrobić, czy mam czekać na kolejny update i czy ktoś też ma taki problem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Sierpień 14, 2014 Share Napisano Sierpień 14, 2014 Polecam użyć opcji "szukaj". Słuchaj bardzo dokładnie tego co gość mówi w filmiku. https://www.youtube.com/watch?v=avz8AeuuEcs Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ATIMKOS Napisano Sierpień 14, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 14, 2014 Ta, tylko czy znajdę poradnik który mówi jak naprawić błąd który powoduje update który wyszedł z 30 min temu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Sierpień 14, 2014 Share Napisano Sierpień 14, 2014 Ta, tylko czy znajdę poradnik który mówi jak naprawić błąd który powoduje update który wyszedł z 30 min temu? Szukaj, a znajdziesz. Założę się, że nie Ty pierwszy masz tego typu problem. Na pewno ktoś w przeszłości też taki miał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Sierpień 14, 2014 Share Napisano Sierpień 14, 2014 Spróbuj przeinstalować Steam - ta... głupie, niby (zbyt) proste, ale czasami tak błahe rzeczy pomagają. Może jakiś plik się "popsuł". Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ATIMKOS Napisano Sierpień 14, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 14, 2014 Setam mam 4 lata i ani razu nie widziałem update'a co by zawieszał steam po zalogowaniu (tylko takie po których steam w ogóle się nie uruchamiał) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Sierpień 14, 2014 Share Napisano Sierpień 14, 2014 Przeinstaluj steama, jeśli to nie pomoże to czekaj na następny update, nic innego nie przychodzi mi do głowy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ATIMKOS Napisano Sierpień 14, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 14, 2014 Zauważyłem jeszcze że po uruchomieniu steam zużywa mi 50% procesora Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Sierpień 14, 2014 Share Napisano Sierpień 14, 2014 Spróbuj ustawić priorytet na niski, powinno zmniejszyć zużycie procesora. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ATIMKOS Napisano Sierpień 14, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 14, 2014 Okazało się że steam zawieszała mi skórka której używałem :/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Sierpień 15, 2014 Share Napisano Sierpień 15, 2014 No właśnie... Mam Strama od czasu premiery Half-Life 2 (2004r) i nie miałem problemów. Także nic nie instaluj, żadnych dodatków, bo ci jeszcze konto "pożyczą". Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts