Parabellum Edge Napisano Sierpień 16, 2014 Share Napisano Sierpień 16, 2014 (edytowany) Jako, że zgodnie z zasadami panującymi tu i ówdzie jestem zobligowany do stworzenia takowego tematu... To go robię... Będzie on zawierał wszelkie informacje o sesjach, moich nieobecnościach, kontakcie, etc. Zresztą osoby ograne wiedzą do czego to służy. Do rzeczy: 1. Kontakt i główne założenia. Założenia są takie aby jakość postów była jako taka. Prosiłbym was byście sprawdzili pisownię co najmniej raz, a także upewnili się, że post jest zrozumiały. W waszych odpowiedziach preferowałbym z waszej strony narracje pierwszoosobową, ale to wasza osobista sprawa, jak wam wygodniej. Jeśli macie jakieś pytania, sugestie, przemyślenia i inne cuda wianki to proszę byście dali znać w odpowiednim temacie. I to tyle. Skontaktować się można ze mną na następujące sposoby: -Wiadomość na forum, czyli PM -Gadu-gadu - numer w profilu -Skype - podam jeśli ktoś będzie nalegać. 2. Niestety wkrótce wyjeżdżam a mój powrót nastąpi dopiero między 27, a 29 sierpnia :/ 3. Powoli zaczynam prace nad kolejną sesją, tym razem w klimacie Sci-Fi. Będzie można latać statkiem, uzbrajać go, samemu biegać po planecie i się strzelać itd. Nie oznacza to jednak, ze porzucę pracę nad rozwojem obecnej sesji stalkera. 4. Dla ciekawskich - Mam dwa wolne miejsca w sesji "Czarna droga" Podania można złożyć w odpowiednim temacie. ~~KONIEC PRZEKAZU~~ Edytowano Sierpień 16, 2014 przez Parabellum Edge Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Parabellum Edge Napisano Sierpień 31, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 31, 2014 Uwaga! Niestety mój powrót zostanie opóźniony o tydzień. Jest to spowodowane wyjazdem na działkę ze znajomymi, na który ustawiamy się od pól roku :/ Wszystkich za te opóźnienia przepraszam. Gdy tylko wrócę otrzymacie odpisy jeszcze przed egzaminami poprawkowymi. (Pierwszy ma 9 września). ~~ KONIEC PRZEKAZU ~~ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts