ryma2001 Napisano Wrzesień 13, 2014 Share Napisano Wrzesień 13, 2014 Cześć. Ostatnio zainteresowałam się niepolskim youtubem, i znalazłam ten o to kanał https://www.youtube.com/user/TheFineBros . Między innymi wstawiane są tam reakcje dzieci na różne rzeczy. Czy chcielibyście, żeby na kanale pojawił się smutny autobus? Jeśli zasypiemy im komentarze, nie będą mieli wyboru. I jeszcze jedno pytanko. Oglądacie youtube? Jeżeli tak, to wymięcie kilkoro swoich ulubionych youtuberów. Link do komentarza
Kuracyja Napisano Wrzesień 13, 2014 Share Napisano Wrzesień 13, 2014 niepolskim youtubem Czy chcielibyście, żeby na kanale pojawił się smutny autobus? 1. Czy Niepolski YT interesuje się wypierdkiem autorstwa polskiego MSW? 2. Kolektyw Populi i LittleshyFiM (którego chyba każdy ogląda). Sam zresztą jestem YouTuberem. 1 Link do komentarza
FlutterBlue Melody Napisano Wrzesień 13, 2014 Share Napisano Wrzesień 13, 2014 W sumie ta reklama smutny autobus mnie wkurza Link do komentarza
Kuracyja Napisano Wrzesień 13, 2014 Share Napisano Wrzesień 13, 2014 Byłoby fajnie, ale wątpię aby zagraniczni youtuberzy zainteresowali się materiałem Polskiego MSW. Więc szansę uważam za nikłe. To się chyba nazywa "szantaż emocjonalny", jak tam chcesz zbierz sobie grupkę kumpli i popróbuj, ja do tego ręki nie przyłożę. A tak poza tym YouTuberzy najczęściej mają gdzieś prośby i lamenty (vide: SKKF, Blow, Czułek, Rezi etc. czyli ci, którzy rzucili się na popularność i tulą kasę). A tak poza tym, proponuję przekształcić ten temat w ogólną dyskusję o YT. Link do komentarza
ryma2001 Napisano Wrzesień 13, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 13, 2014 A tak poza tym, proponuję przekształcić ten temat w ogólną dyskusję o YT. Ok, nie mam nic przeciwko Link do komentarza
Gość Anekito Napisano Wrzesień 13, 2014 Share Napisano Wrzesień 13, 2014 (edytowany) Smutny autobus? Nie przejdzie. Zauważyliście, że rejestracja smutnego autobusu wygląda tak: "S4D 2562". Pierwszy człon, jeśli odczytamy go w języku leet speak oznacza "sad", czyli smutny. Z kolei te śpiące autobusy mają rejestrację "GR34T 892". Pierwszy człon odczytany w języku leet speak oznacza "great", czyli "świetny, dobry, znakomity". Spytacie o drugie człony. Cóż, IllMasoni. Edytowano Wrzesień 13, 2014 przez Anekito Link do komentarza
Recommended Posts