Skocz do zawartości

Smutny autobus, dzieci i youtube

ryma2001

Recommended Posts

Cześć. Ostatnio zainteresowałam się niepolskim youtubem, i znalazłam ten o to kanał https://www.youtube.com/user/TheFineBros .

Między innymi wstawiane są tam reakcje dzieci na różne rzeczy. Czy chcielibyście, żeby na kanale pojawił się smutny autobus? Jeśli zasypiemy im komentarze, nie będą mieli wyboru. I jeszcze jedno pytanko. Oglądacie youtube? Jeżeli tak, to wymięcie kilkoro swoich ulubionych youtuberów.

Dnia 13.09.2014 o 16:19, ryma2001 napisał:

niepolskim youtubem

Dnia 13.09.2014 o 16:19, ryma2001 napisał:

Czy chcielibyście, żeby na kanale pojawił się smutny autobus?

1. Czy Niepolski YT interesuje się wypierdkiem autorstwa polskiego MSW?

2. Kolektyw Populi i LittleshyFiM (którego chyba każdy ogląda). Sam zresztą jestem YouTuberem.

• +1 1
  Dnia 13.09.2014 o 17:27, Dayan napisał:

Byłoby fajnie, ale wątpię aby zagraniczni youtuberzy zainteresowali się materiałem Polskiego MSW. Więc szansę uważam za nikłe.

To się chyba nazywa "szantaż emocjonalny", jak tam chcesz zbierz sobie grupkę kumpli i popróbuj, ja do tego ręki nie przyłożę.

A tak poza tym YouTuberzy najczęściej mają gdzieś prośby i lamenty (vide: SKKF, Blow, Czułek, Rezi etc. czyli ci, którzy rzucili się na popularność i tulą kasę).

A tak poza tym, proponuję przekształcić ten temat w ogólną dyskusję o YT.

Smutny autobus? Nie przejdzie.

Odkryj ukrytą treść

Zauważyliście, że rejestracja smutnego autobusu wygląda tak: "S4D 2562". Pierwszy człon, jeśli odczytamy go w języku leet speak oznacza "sad", czyli smutny.

Z kolei te śpiące autobusy mają rejestrację "GR34T 892". Pierwszy człon odczytany w języku leet speak oznacza "great", czyli "świetny, dobry, znakomity".

Spytacie o drugie człony. Cóż, IllMasoni.

:badass:

Edytowano przez Anekito
  • Utwórz nowe...