Spinwide Posted September 16, 2014 Share Posted September 16, 2014 (edited) Dzień dobry. Może część z was wie że próbowałem już chyba połowy (więcej mi się nie chciało) możliwych przejawów artyzmu, ale ostatecznie pozostałem przy pisaniu, resztą sie za szybko nudziłem. Postanowiłem więc się pochwalić i powrzucać tu troche opowiadań itp itd, anuż się spodoba i będzie fejm. 1. "Kamienie w powodzi"- niby wygrałem tym cholerstwem konkurs szkolny, ale sami ocenicie czy dobre(pisałem na dzień przed terminem oddania, więc mogą być jakieś błędy różnego rodzaju, tak tylko ostrzegam): https://docs.google.com/file/d/0By9FJeeN84nMNDFBaEg1ME5ZY00 Nie umiem w komputry, więc link może nie działać. Na razie to tyle, innych pod ręką brak. Edited September 16, 2014 by Santa Spónz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Halik Posted September 16, 2014 Share Posted September 16, 2014 (edited) dodaj tagi bym przeczytał nawet ale nie ma dostępu ;-; Edited September 16, 2014 by Halik Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spinwide Posted September 16, 2014 Author Share Posted September 16, 2014 Spónz cannot into komputry ;-; Poprawiłem, powinno już działać. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajback Gray Posted September 16, 2014 Share Posted September 16, 2014 Czemu w tym formacie...? ;-; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spinwide Posted September 16, 2014 Author Share Posted September 16, 2014 Było przynieść na konkurs w Wordzie (dunno czemu, tak kazali) więc plik też miałem w Wordzie, a że jestem bardzo entuzjastycznie nastawiony do jakiegokolwiek dodatkowego wysiłku, to wrzuciłem w internety tak jak było. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts