Past Alter Napisano Wrzesień 19, 2014 Share Napisano Wrzesień 19, 2014 Cześć Jeśli jakiś kucyk wybiera się na PGA - Poznań Game Arena 24 - 26 pażdziernika to może się spotkamy w gronie ? Osobiście wybieram się na PGA w tym roku jak i pewnie wiele innych kucyków.Dobrym więc pomysłem jest się spotkać . Nie wiadomo jeszcze w jakim miejscu, o której i w jaki dzień, bo przecież to dopiero propozycja . Co o tym myślicie ? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sloyth 06.0 Napisano Wrzesień 20, 2014 Share Napisano Wrzesień 20, 2014 Fajny pomysł. Pewnie wpadnę ale to zależy o której godzinie to spotkanie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Wrzesień 20, 2014 Share Napisano Wrzesień 20, 2014 Ja może pojadę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ApulJack Napisano Wrzesień 20, 2014 Share Napisano Wrzesień 20, 2014 Ja jedę i ciesze sie bardzo z takiego spotkania :> Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sFAF Napisano Wrzesień 20, 2014 Share Napisano Wrzesień 20, 2014 Ja myślę, że to świetny pomysł. Sam osobiście po raz pierwszy pójdę na PGA. Zamierzam kupić bilet na VIP DAY i na zwykły dzień jak coś. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Past Alter Napisano Wrzesień 20, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 20, 2014 To parę osób jest chętnych ^^ Jeśli chodzi o dzień to raczej najlepszym będzie 25 w sobotę, dzień najdłuższy i chyba najbardziej odpowiedni dla wszystkich Nie wiem jeszcze, dokładnie gdzie możemy się spotkać Macie, może jakieś pomysły np. jakiś zauważalny obiekt ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sloyth 06.0 Napisano Wrzesień 20, 2014 Share Napisano Wrzesień 20, 2014 (edytowany) Nie wiem jeszcze, dokładnie gdzie możemy się spotkać Macie, może jakieś pomysły np. jakiś zauważalny obiekt ? Może pod hotelem Sheraton? Tego budynku chyba nikt nie przegapi. http://tinyurl.com/mhoms27 Edytowano Wrzesień 20, 2014 przez sloyth 06.0 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Past Alter Napisano Wrzesień 21, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 21, 2014 Fajny pomysł to tylko jakieś 300m od targów, więc bliziotko Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sFAF Napisano Wrzesień 21, 2014 Share Napisano Wrzesień 21, 2014 Najbliższy mc jest w galerii przy dworcu głównym (poznań city center) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sloyth 06.0 Napisano Wrzesień 21, 2014 Share Napisano Wrzesień 21, 2014 Może wszyscy założymy czerwone czapki żeby sie rozpoznać ;P Wysłano ze starej cegły... Byle do grudnia... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ApulJack Napisano Wrzesień 21, 2014 Share Napisano Wrzesień 21, 2014 kurcze, nie mam czerwonej czapki ale mam w moro ;-; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Past Alter Napisano Wrzesień 21, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 21, 2014 Jeszcze zobaczymy, gdzie możemy się spotkać, zależy ile kuców będzie w stanie założyć czerwone czapki, bądź moro XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sloyth 06.0 Napisano Wrzesień 21, 2014 Share Napisano Wrzesień 21, 2014 Niekoniecznie czapki, chodzi o jakiś znak rozpoznawczy żeby było wiadomo kto na meet a kto jest zwykłym przechodniem. A co do PGA to może byśmy kupili bilet grupowy żeby było taniej (jak już będzie wiadomo ilu chętnych) Wysłano ze starej cegły... Byle do grudnia... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ApulJack Napisano Wrzesień 21, 2014 Share Napisano Wrzesień 21, 2014 o z tym biletem to dobry pomysł :> mozemy stac z kartką z napisem "Brony" xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sloyth 06.0 Napisano Wrzesień 21, 2014 Share Napisano Wrzesień 21, 2014 (edytowany) Do osób, które mają 16 i więcej wiosen: Możecie sie poprzebierać za kucyki i wziąć udział w konkursie cosplay. Wejdziecie wtedy za darmo (na stronie PGA szczegóły) Wysłano ze starej cegły... Byle do grudnia... Edytowano Wrzesień 21, 2014 przez sloyth 06.0 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ApulJack Napisano Wrzesień 21, 2014 Share Napisano Wrzesień 21, 2014 pony cosplay to nie zabardzo z gry komputerowej ;-; mniejsza i tak sie nie przebieram bo po pierwsze nie mam z czego xd i to nie dla mnie ;-; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sloyth 06.0 Napisano Wrzesień 22, 2014 Share Napisano Wrzesień 22, 2014 pony cosplay to nie zabardzo z gry komputerowej ;-; mniejsza i tak sie nie przebieram bo po pierwsze nie mam z czego xd i to nie dla mnie ;-; Fragment regulaminu: Jest komiks MLP więc... Wysłano z Księżyca przy użyciu Tapatalk Space Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ApulJack Napisano Wrzesień 22, 2014 Share Napisano Wrzesień 22, 2014 no kej, jeśli chodzi o wejście grupowe to no trzeba sie spotkać najlepiej juz w piątek ;_; chyba że macie jakiś misterny plan Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sloyth 06.0 Napisano Wrzesień 22, 2014 Share Napisano Wrzesień 22, 2014 no kej, jeśli chodzi o wejście grupowe to no trzeba sie spotkać najlepiej juz w piątek ;_; chyba że macie jakiś misterny plan Tak patrzę na stronie i nie widze biletów grupowych. A dałbym głowę że kiedyś były (chyba że nie można przez internet ich kupić) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Past Alter Napisano Wrzesień 22, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 22, 2014 Dobrze jeśli się spotkamy w piątek kupimy ten bilet grupowy to super A jeśli chodzi o np. Z piątku na sobotę lub też do niedzieli to jak tam wygląda sytuacja z noclegiem nie jest tak łatwo bodajże jak na pyrkonie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ApulJack Napisano Wrzesień 22, 2014 Share Napisano Wrzesień 22, 2014 ja to bym teraz na bogato w tanim hotelu xd tylko zeby miec gdzie spac Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Past Alter Napisano Wrzesień 23, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 23, 2014 Zróbmy składkę na pokój dwu osobowy i śpijmy tam w około 7 osób XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kalimdor Napisano Październik 4, 2014 Share Napisano Październik 4, 2014 Ogólnie jak się zbierze jakaś grupa to warto wtedy obadać hostel - tak tydzień przed czasem chociaż. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ApulJack Napisano Październik 4, 2014 Share Napisano Październik 4, 2014 tylko żeby było tanio;-; bo mam ograniczony budżet :< Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kalimdor Napisano Październik 4, 2014 Share Napisano Październik 4, 2014 Jakby było w trakcie wakacji to nawet akademik by dało się załatwić - a tak najtaniej to hostel później noclegi pracownicze Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się