WielkiIWspaniałySoriSensei Napisano Wrzesień 24, 2014 Share Napisano Wrzesień 24, 2014 (edytowany) Ponieważ konkurs o złych antagonistach i równie złych minionach dobiegł końca, to wrzucam co tam wymodziłem. Dolar nie chciał tego spalić, co jest pewną rekomendacją. Jest o Stokrotkach. Dlaczego? Bo tak. "OPOWIADANIE, W KTÓRYM FLUTTERSHY JEST MINIONEM, ANGEL GŁÓWNYM ZŁYM, A CAPSLOCKOWANY TYTUŁ ZAWIERA SPOILERY" https://docs.google.com/document/d/1cOUJ3MRB3PPDTFByy6SrdEo2j_CM7g5fGitFoG8q6Kc/edit A tu taki bonus: link do drugiego dokumentu, który do ostatnich chwil walczył o miano tego do wysłania. Nie napiszę o czym to jest, ale za to wklejam tytuł. "OPOWIADANIE, W KTÓRYM WYSTĘPUJE NIESAMOWICE NIKCZEMNA PERSONA Z DIABOLICZNIE ZŁYM PLANEM ZNISZCZENIA EQUESTRII I OKOLIC ORAZ ARMIĄ MINIONÓW, KTÓRA JEDNAK ZDAJE SOBIE SPRAWĘ ZE SWOJEGO NIEDOBREGO POSTĘPOWANIA, PO CZYM NAWRACA SIĘ NA JEDYNĄ SŁUSZNĄ DROGĘ MAGII PRZYJAŹNI,TYTUŁ DLA LEPSZEGO EFEKTU PISANY JEST Z SHIFTEM, ZAWIERA SPOJLERY I JEST PRZESADNIE DŁUGI, CO CHYBA MA NA CELU ZAINTERESOWANIE POTENCJALNEGO CZYTELNIKA, POMIMO, ŻE TAKIE TYTUŁY SĄ JUŻ STRASZNIE OKLEPANE." [sad][random][violence][oneshot] https://docs.google.com/document/d/1XVH5nbOWvZVVZbyzqDBwjHs9o-PkXnx31ictLJqsrXc/edit To tyle (dziś chyba krócej niż zwykle, tak bywa ). Zapraszam do czytania. Pozdrawiam. Ja. Edit: poprawiłem tagi, już chyba jest dobrze. Mój błąd Edytowano Maj 15, 2015 przez Dolar84 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dolar84 Napisano Wrzesień 24, 2014 Share Napisano Wrzesień 24, 2014 Brak tagu obowiązkowego. Czas na poprawę - 2 dni. A samo opowiadanie jak najbardziej warte przeczytania - Soli po raz kolejny pokazał nam, że żaden random go nie przerasta. Króciutka, ale bardzo miła lektura. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dolar84 Napisano Maj 15, 2015 Share Napisano Maj 15, 2015 Brak dostępu do dokumentu. Archiwizuje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts