Sowenia Napisano Październik 14, 2014 Share Napisano Październik 14, 2014 Zainstalowałam Dragon Age: Origins, włączam i pisze, że aby mieć osiągnięcia, tryb multiplayer i tak dalej należy się zarejestrować na stronie BioWare. No dobrze, to wchodzę na tę stronę i jest opcja zalogowania się danymi z Origin. Takoż je wpisuję i wyskakuje mi komunikat "Ten login jest już zajęty". Ja się pytam o co chodzi Jak może pisać, że login zajęty w ramce przeznaczonej do logowania się, a nie rejestracji? O tym, że mnie nie chce zalogować to chyba nie muszę wspominać. Także jeśli ktoś wie co jest grane i mógłby pomóc to byłabym wdzięczna bo lubię zbierać osiągnięcia, a i na tryb multi może się kiedyś skuszę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Październik 14, 2014 Share Napisano Październik 14, 2014 Daj screen tego komunikatu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Październik 14, 2014 Autor Share Napisano Październik 14, 2014 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ApulJack Napisano Październik 14, 2014 Share Napisano Październik 14, 2014 łel musze powiedzieć że ja nie miałem żadnego problemu, no logowałem sie w sumie z menu Dragon Age, spróbuj też :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Październik 14, 2014 Autor Share Napisano Październik 14, 2014 Na stronę Dragon Age: Początek to nawet nie dałam radę wejść. Wedłóg Dragon Age: Inkwizycja jestem zalogowana, ale w grze twierdzą, że muszę się zalogować. Nic już z tego nie rozumiem..." Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Październik 14, 2014 Share Napisano Październik 14, 2014 Możliwe, że jest to po prostu błąd serwera EA, w takim wypadku należy cierpliwie czekać, aż to naprawią Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts