Ruhisu Napisano Październik 14, 2014 Share Napisano Październik 14, 2014 (edytowany) Zakładam temat w stosownym do tego miejscu gdyż defacto w swoim zajeździe i tak publikuję digitale więc wypadałoby zachować jakiś porządek. Swojego Intuosa mam jakoś od Marca i cały czas się go uczę. Poznaję różne techniki, dopracowuję i poprawiaj styl i tym podobne. Bez dłuższego paplania prezentuję Wam kilka digitali na początek, commishe jak i totalnie własną inwencję. Edytowano Październik 14, 2014 przez Ruhisu 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Minish, Hero of the Storm Napisano Październik 19, 2014 Share Napisano Październik 19, 2014 Korzystasz z jakichś poradników etc.? Bo widzę dobre cieniowania etc. Pozdrawiam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ruhisu Napisano Październik 21, 2014 Autor Share Napisano Październik 21, 2014 Korzystasz z jakichś poradników etc.? Bo widzę dobre cieniowania etc. Pozdrawiam. W sumie to jestem samoukiem i rzadko korzystam z poradników. Korzystam z metody prób i błędów, sugerując się twórczością innych i staram sobie wyobrazić kształt i to jak pada światło aby w miarę ok dobrać cieniowanie. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ruhisu Napisano Październik 22, 2014 Autor Share Napisano Październik 22, 2014 (edytowany) + Szybki rysunek z wczoraj. Noir Brave Wing = Crimson Wing Sonataco. Ci co widzieli Rainbow Rocks zrozumieją Obrazek z okazji 3 rocznicy fandomu Tribrony Edytowano Październik 24, 2014 przez Ruhisu 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Minish, Hero of the Storm Napisano Październik 25, 2014 Share Napisano Październik 25, 2014 Bardzo ładne, ja gdybym wiedział jak dobrze sobie ustawić Photoshop cs6 to bym też takie rysunki robił (chyba) Muszę teraz korzystać z Paint Tool SAI, co mi też nie wychodzi zbyt dobrze, ale próbuję Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ruhisu Napisano Październik 25, 2014 Autor Share Napisano Październik 25, 2014 To teraz niespodzianka. Wszystkie rysunki robię w SAIu. W Photoshopie jedynie poprawiam światło, ale tak to wszystko jest 100% SAI Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się