timber Napisano Październik 16, 2014 Share Napisano Październik 16, 2014 (edytowany) Hiya!Witajcie -,-" W ramach eventu Halloween'oweo, powstaje tutaj temat związany z nowym konkursem plastycznym w dziale Wonderbolts. Tym razem, waszym zadaniem będzie narysować Shadowbolts, którzy pojawili się już w pierwszym odcinku, uwodząc Rainbow Dash kuszącymi obietnicami.... Regulamin 1 - Praca musi zgadzać się z regulaminem działu, jak i z ogólnymi zasadami forumowymi. 2 - Zakaz treści +18 3 - Na pracy muszą być Shadowbolts. Pozostałe postacie również są mile widziane, lecz najlepiej żeby wiązały się z działem (Spitfire, Soarin). 4. Wyrabiamy się do zakończenia konkursu (05.11.2014 - 23:59) 5. Zakaz kopiowania Prace wysyłamy do mnie na PW, lub też tu, do tematu. ZMIANA - Data zakończenia - 24.10.2014 Prace możecie nadsyłać od dziś. Nieograniczona ilość prac. Pytania w temacie lub na PW. Nagrody 1 - Wybrana przypinka z kucykami ze strony yatta.pl, odznaka pierwszego miejsca (wirtualna) 2 - odznaka drugiego miejsca (wirtualna) 3 - odznaka trzeciego miejsca (wirtualna) W razie ewentualnych zmian wszyscy zostaną powiadomieni. Szczęśliwy zdobywca pierwszego miejsca jak najszybciej dostanie wiadomość, gdzie ustalimy miejsce wysłania jak i wzór z przypinki Edytowano Październik 18, 2014 przez Timber Sprawiedliwa Link do komentarza
timber Napisano Październik 18, 2014 Autor Share Napisano Październik 18, 2014 Konkurs przedłużony do wcześniejszego terminu. Mam nadzieje że będziemy mieli chętnych. Nowa data zakończenia - 05.11.2014 Link do komentarza
Mici Napisano Październik 21, 2014 Share Napisano Październik 21, 2014 Taka magia, trochę się napracowałam i liczę na wygraną! C:http://fav.me/d83nvfc Link do komentarza
Nyxgrim Napisano Październik 23, 2014 Share Napisano Październik 23, 2014 Ale się fajnie złożyło. Kiedyś narysowałem właśnie Shadowboltsów. Link do obrazka poniżej. Shadowbolts Link do komentarza
timber Napisano Październik 24, 2014 Autor Share Napisano Październik 24, 2014 Czekamy jeszcze na dwie prace, żeby kogoś wywalić z rankingu c: Ostateczny termin do 05.11.2014 ~ Link do komentarza
timber Napisano Listopad 6, 2014 Autor Share Napisano Listopad 6, 2014 Ja was nie lubię normalnie. Dwie prace. Dwie. W każdym razie, wygrała praca Mici. Zgłoś się do mnie z wzorem przypinki. ^^ Link do komentarza
Nyxgrim Napisano Listopad 6, 2014 Share Napisano Listopad 6, 2014 Meh, szkoda, że taka mała konkurencja. Naprawdę przykrość. Link do komentarza
timber Napisano Listopad 7, 2014 Autor Share Napisano Listopad 7, 2014 (edytowany) Skleroza. Muszę jeszcze dać Koszmarowi nagrodę za drugie miejsce Też byłam zaskoczona małym ruchem. Szkoda, szkoda. EDIT - Skleroza x2 - już dałam Edytowano Listopad 7, 2014 przez Timber Sprawiedliwa 1 Link do komentarza
Recommended Posts