timber Napisano Październik 16, 2014 Share Napisano Październik 16, 2014 Cześć! Witajcie, dwunożni przyjaciele. Spitfire pojechała na należyty urlop, a jej miejsce tymczasowo zajmuje kapitanką Shadowbolts. Złożyło się na to, że skoro żółtej klaczy nie ma, ktoś musi odpowiadać za nią na pytania. Ta... Powitajcie więc Shadowbolts, razem z ich kapitanem - Darkfire. Pragniemy godnie zastąpić Spitfire, co nie zmienia faktu że jesteśmy kompletnie innymi formacjami... A jednak, przyjmiemy wszystkie pytania, po czym pod koniec urlopu waszej kochanej kapitan, odpowiemy na każde z nich Ważne jest przestrzeganie regulaminu działowego, jak i forumowego. Liczymy na masę pytań! ;D Link do komentarza
BrokenRC Napisano Październik 17, 2014 Share Napisano Październik 17, 2014 Witajcie wielcy i potężni Shadowbolts! Mam kilka pytań: 1. Czy służycie Nightmare Moon? 2. Czy jesteście organizacją paramilitarną? 3. Czy jesteście źli na Wonderbolts za to, że są najlepszą drużyną w Equestrii? Liczę na odpowiedź. Pozdrawiam RexCrusader Link do komentarza
Po prostu Tomek Napisano Październik 17, 2014 Share Napisano Październik 17, 2014 Dobra, to pierwsze. To wy w ogóle istniejecie? Bo ten, w kronice filmowej było, żeście tylko odłamkami Nightmare Moon. Drugie, jeśli faktycznie jesteście i działacie, to jesteście bardziej, czy mniej bezużyteczni niż Wonderbolts? Bo ci to są mało przydatni. Ostatnie, Darkfire, jesteś rygorystyczną dowódczynią? Link do komentarza
Sowenia Napisano Październik 18, 2014 Share Napisano Październik 18, 2014 Z chęcią zapytam o to i owo zacnych Shadowbolts. 1. Co teraz robicie skoro nie macie komu służyć? 2. W jaki sposób w ogóle istniejecie? 3. Gdzie się do tej pory ukrywaliście? 4. Co planujecie w związku se swoim pojawieniem się? Link do komentarza
timber Napisano Październik 25, 2014 Autor Share Napisano Październik 25, 2014 Dzień dobry. Z miejsca chciałbym przeprosić za to, że nie napisałem do Was listu i zabieram Wam jakże cenny czas. Jest jedna kwestia, która nie daje mi spokoju – jesteście tworami magii Klaczy w Księżycu, a ta została pokonana i poważnie osłabiona ( jeśli nie zniszczona przez Elementy Harmonii ) . Czy w związku z tym dalej kontroluje Was, jako swoje twory magiczne, czy udało się Wam uwolnić spod jej wpływów? Z miejsca przepraszam, za to, że zadaję pytania tak bardzo uwłaczające waszemu dobremu imieniu i godności, ale to wydaje mi się najważniejszym zagadnieniem dotyczącym Shadowbolts. Nie, nie stało się nic poważnego, wkońcu po co jest event? Ależ drogi MaciejKamil... MaciejuKamilu raczej...*błysk* Stop! Jak może wiecie, Lunę nawiedziły stworzenia zwane koszmarami. Te oto stworzenia, potrafiły przybierać wymarzone formy, a kucyki nawiedzały jedynie dla zabawy. Jako że spodobała nam się forma Shadowbolts, zdecydowaliśmy się przybrać ich postać na czas nieokreślony. Jesteśmy pewnym silniejszym odpowiednikiem Changelingów, możemy zmienić się nawet w ciebie, dwunogu. Niestety, nie mamy na to czasu... Zbliża się Haloween. Witajcie wielcy i potężni Shadowbolts! Mam kilka pytań: 1. Czy służycie Nightmare Moon? 2. Czy jesteście organizacją paramilitarną? 3. Czy jesteście źli na Wonderbolts za to, że są najlepszą drużyną w Equestrii? Liczę na odpowiedź. Pozdrawiam RexCrusader 1 - To MY jesteśmy Nightmare Moon.2 - Nie, jesteśmy grupą stworzeń zwanych koszmarami. Jak już wspominaliśmy, możemy przybierać dowolną formę, w formie Shadowbolts jesteśmy raczej grupą akrobatyczną, nie paramilitarną.3 - Oni? Dobra, to pierwsze. To wy w ogóle istniejecie? Bo ten, w kronice filmowej było, żeście tylko odłamkami Nightmare Moon. Drugie, jeśli faktycznie jesteście i działacie, to jesteście bardziej, czy mniej bezużyteczni niż Wonderbolts? Bo ci to są mało przydatni. Ostatnie, Darkfire, jesteś rygorystyczną dowódczynią? Wyżej, nie zamierzamy odpowiadać na te same pytania dwa razy.W kronice filmowej? Jakiej KRONICE FILMOWEJ? To piszą o nas książki? Moglibyśmy uznać nas za organizacje bardziej użyteczną, ale byłoby to egoistyczne. Nie pełnimy roli prawnej w naszym społeczeństwie, bardziej grupy akrobatycznej. Możnaby powiedzieć że jesteśmy jedynie formą rozrywki. Tak, mogłabym siebie tak nazwać. Z chęcią zapytam o to i owo zacnych Shadowbolts. 1. Co teraz robicie skoro nie macie komu służyć? 2. W jaki sposób w ogóle istniejecie? 3. Gdzie się do tej pory ukrywaliście? 4. Co planujecie w związku se swoim pojawieniem się? 1 - Żyjemy normalnym życiem.2 - O tym wyżej.3 - W lesie Everfree, w siedlisku koszmarów.4 - Co mamy planować? Dziękujemy wam za wszelakie pytania, narazie opuszczamy Akademię, ale bardzo możliwe że wrócimy do was za rok! *trzask* Wróciłam. Fajnie, właśnie odlecieli. Wiem. *odetchnięcie* Widziałam. --- Co tak siedzisz? Sto okrążeń wokół Akademii! Migiem! Pozdrawiamy Timber i Spitfire i Shadowbolts... TIMBER! Link do komentarza
Recommended Posts