BiP Napisano Czerwiec 8, 2015 Autor Share Napisano Czerwiec 8, 2015 (edytowany) Witam Ciebie ponownie Już odpowiadam na nowe pytania! Ulubiona potrawa? Hmm, grzanki. Cieszysz się,że nie jesteś jedynaczką? O, tak. Choć wiele razy chciałam być jedynaczką. Jaki sport uprawiasz? W sumie, to żadnego. Interesuję się śpiewem i projektowaniem, nie sportem. Chciałabyś mieć tatuaż? Nie, ale wolałabym mieć jednak znaczek. Lubisz wyróżniać się z tłumu? Nie, jestem raczej nieśmiała i wolę żyć na uboczu. Lubisz rozkazywać? Raczej nie, niejestem typem przywódcy, jestem raczej uległa. Wierzysz w przeznaczenie? Tak, to na nim opiera się zdobycie znaczka. Masz jakieś swoje zasady? Tak, bycie wierną wobec rodziny i przyjaciółek. Jaki był najlepszy prezent urodzinowy,który dostałaś? Sukienka od mojej siostry. Wzorujesz się na kimś? Oczywiście, że na mojej siostrze Rarity. O której godzinie zazwyczaj chodzisz spać? Zaraz po kolacji, czyli ok 19:00. Co najbardziej lubisz w swoim życiu? Muzykę. Lubisz chodzić na imprezy? Zależy jakie i z kim. Podaj 3 fakty o sobie. - Miła - Wierna - Nieśmiała Dziękuję za pytania i zapraszam ponownie Edytowano Czerwiec 8, 2015 przez BRONIESiPEGASIS Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Lipiec 21, 2015 Autor Share Napisano Lipiec 21, 2015 (edytowany) Hej^^ Witaj Lenka! Czy musisz w domu sprzątać? Tak, ale robię to też dla mojej siostry, aby jej pomagać. Jaki jest Twój wymarzony znaczek? Różowe serce otoczone gwiazdkami... Masz ulubiony kolor? Jeżeli tak to jaki? Uwielbiam fioletowy. Z czym jest Twoja ulubiona kanapka? Kanapki ze stokrotkami. Byłaś kiedyś w Manehattan? Jeżeli tak to jak tam było? Byłam raz z Rarity i powiem, że podobało mi się te wielkie miasto! Jaka była Twoja najdłuższa podróż życia? I dokąd była? Właśnie na Manehattan, te nasze koleje czasami się tak wolno nimi jedzie... Zaprojektowałaś już coś kiedyś? Jeżeli tak to czy Ci się udało? Jeżeli nie to czy masz zamiar? Tak, sukienki do mojej sztuki, ale śrenio mi wyszły... Lubisz czytać? Oczywiście, że tak! Od kiedy znasz Diamond Tiara'ę? Od pierwszego dnia szkoły. Cóż, dziękuję za odwiedziny i nowe pytanka i zapraszam ponownie!!! Edytowano Lipiec 21, 2015 przez BRONIESiPEGASIS Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Lipiec 23, 2015 Autor Share Napisano Lipiec 23, 2015 Witaj Maks Widzę, że masz pytanko do mnie... Lubisz zupę? Oczywiście, każdy chyba lubi je jeść. Dziękuję za odwiedziny i zapraszam ponownie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Lipiec 24, 2015 Autor Share Napisano Lipiec 24, 2015 Witaj ponownie Maks. Czy wasze pociągi są wolne jak żółw? Jak tak to w naszym kraju, czyli w Polsce, mamy też wolne pociągi, choć niektóre są szybkie. Tak, zwłaszcza jak na torach stanie stado owiec, Pinkie miała już z nimi doczynienia... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Lipiec 31, 2015 Autor Share Napisano Lipiec 31, 2015 Witaj ponownie w moim Domku... Czy kojarzysz Button Mash'a? Oczywiście, to mój bliski znajomy! Słyszałaś o Koperniku? Eee, nie.... Jaki kraj lubisz?(oprócz Equestrie) Podobno Królestwo Jaków jest ładne... Cóż, dziękuję za twoje pytania i zapraszam ponownie... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Sierpień 7, 2015 Autor Share Napisano Sierpień 7, 2015 (edytowany) Witam nową osobę w moim Domku Czytałaś jakieś Książki ze świata ludzi? Hmm, jeszcze żadnej takiej nie widziałam w naszej bibliotece... Cóż, zapraszam ponownie! Edytowano Sierpień 7, 2015 przez BRONIESiPEGASIS Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Sierpień 14, 2015 Autor Share Napisano Sierpień 14, 2015 Witam ponownie! 1. oglądałaś film "Avengers" lub "Avengers 2 Age of Ultron"? Tak byłam na 2 części w kinie. 2. jak tak to którą postać najbardziej lubisz W sumie, to nie mam jakoś wybitnego ulubieńca... Ja lubię wszystkich! Ok, dziękuję za kolejne odwiedziny Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Wrzesień 9, 2015 Autor Share Napisano Wrzesień 9, 2015 Witam ponownie Czy nie uważasz, że niektóre sposoby zdobycia znaczka są zbyt ryzykowne i zbyt bezsensowne? Mam na myśli zadania, których się podejmujecie.Tak, nawet już o tym wspominałam, ale Apple Bloom, powiedziała, że bez ryzyka nie ma znaczka... Czy słyszałaś o czymś takim, jak człowiek?Nie, nigdy o takim stworzeniu nie słyszałam. Czy uważasz się może za najładniejszą ze Znaczkowej Ligi?Staram się nie myśleć o takich sprawach, ale Rarity mawia, że "dama musi zawsze dobrze wyglądać". Jak już wszystkie otrzymacie znaczki, to oczywiście dalej się będziecie przyjaźnić prawda?Oczywiście, że tak, my nigdy się nie rozstaniemy! Bardzo ładnie śpiewasz Wielkie dzięki, staram się dużo ćwiczyć. Przytulisz mnie?No jasne! Czy oglądałaś "Gwiezdne Wojny", jakikolwiek z filmów?Tak, podobają mi się te filmy! Jak podobasz się sobie z głosem Justyny Bojczuk?Tak, choć głos ma każdy swój i nie można go zmieniać. Dziękuję za poświęcony czas i nowe pytania. Zapraszam do ponownych odwiedzin! 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts