Phinbella Flynn Napisano Październik 25, 2014 Share Napisano Październik 25, 2014 Tutaj będą wasze odpowiedzi dotyczące waszych pytań! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phinbella Flynn Napisano Listopad 23, 2014 Autor Share Napisano Listopad 23, 2014 (edytowany) Okey przejdźmy do najważniejszego punktu, który... -TY LENIWIE ODKŁADAŁAŚ... WCALE NIE! Wiesz jaki ja mam napięty grafik.. Przejdźmy wreszcie do pytań. Trochę się uzbierało. -Co my tu mamy? BezimiennyKot Na każde pytanie? Ciekawe... A więc: Budyń czy Kisiel? Co sądzisz o księżniczkach? Co sądzisz o przyjaciółkach swojej siostry? Co sądzisz o babci Smith? Skąd się biorą źrebaki? Przynajmniej się postara. To miała być reklama aby było dużo ciekawskich. - Nie musisz mnie reklamować. Sama umiem o siebie się zadbać. Ciesz się, że wgl. jakoś staram się tobie pomóc więc przejdźmy do pytań. 1. Osobiście wole budyń. Kisiel jest jak niestężona galareta. - No co ty nie powiesz. - No tak. Jesteś dzisiaj coś w nie sosie czy jak?! .-. - Nie to jest mój charakter. Lubię Cię drażnić. xD - D: 2. Księżniczki są takie piękne i sympatyczne. Uwielbiam ich sposób rządzenia całą Equestrią. Dopóki jakaś księżniczka nie zwariuje. Będzie wojna i skończy się dzień dziecka. xD - Phin, to nie był smaczny żart. - No co? Putin to nie żartuje? xD - Jaki Putin?! o_O - Nie ta bajka kochanieńka, nie ta bajka. xD 3. Uważam, że są bardzo zgrane... Każda z nich ma inny charakter - Ja to miałam skończyć! -.-' - Powiedzmy, że... może ty dokończyć bo Ci przerwałam. - Zacznę od początku. Przyjaciółki Applejack są bardzo miłe i towarzyskie. Pomagają w potrzebie. Lubie takie kucyki najbardziej. - Zaraz będę rzy.. wymiotować tęczą. - Przejdźmy może dalej. 4. Babcia jest jedynym kucykiem, który jest świetnym gawędziarzem. Dobrze robi dżem ZAP. - Jakby moja babcia tak gotowała jak twoja. To może bym jeszcze na nią nie narzekała. - Aż tak jest źle?! - Powiedzmy, że te kawałki mięsa, które jem na obiad z marchewką i groszkiem to porażka. - Dlaczego? o_O - Ja przegryzam to całe mięso to myślę, że jem żelki od Haribo. - Te Haribo to firma?! - Opowiadałam Ci już kiedyś. XD 5. *Patrzy na to pytanie nie wiedząc co na nie odpowiedzieć* - No i co? - Phin, ty odpowiedz. - Czemu ja? - Bo ty się na tym znasz? - A bo na czym? - No na sprawach.. to są bardzo delikatne sprawy. Powiedzmy, że to pytanie zostanie pominięte, ze względu na treść, które mogą przeczytać dzieci. - Nie chcemy demoralizować czy coś. xD Dziękujemy za ciekawe pytania. Przejdźmy do następnych. xD Shine Star Jak wyobrażasz sobie swój znaczek? Hobby? Co stało się z twoimi rodzicami? Czy Big Mac jest rozmowny? Ile masz swoich kokardek? 1. Mój znaczek? - Tak! Twój. Przecież nie mój. - Nie bądź taka niemiła. - Ok. ;_; - Myślę, że to będzie jabłko ale dokładnie o tym nie rozmyślałam. - A ja myślałam, że napiszesz charakterystykę swojego znaczka na pół tego posta. - Nie jestem Twilight Sparkle aby pisać, ty od tego jesteś! - Tak jest! Pani szefowo. XD 2. Uwielbiam dekorować wnętrza. Przyjaciółki mi mówiły, że jestem w tym całkiem dobra. - Jakbyś mogła, to byś udekorowała mi pokój? - Nie! - Czemu? - Bo ty nie jesteś moją przyjaciółką. - To zabolało. - Żartowałam. Jesteśmy jednak sobie bliskie. - To był niesmaczny żart. Trochę zabolało. - Przytulas na zgodę. *hug* 3. To ciekawe pytanie nie uważasz Apple Bloom? - Nie wiem, co się z nimi stało. Może nas zostawili a może nie żyją. Nie wnikam ten temat. 4. Czasami umie powiedzieć ale tylko wtedy kiedy jest konieczność. Nie przywiązuje za bardzo uwagi do ploteczek. - No cóż. Przynajmniej nie baba. xD - Wreszcie się z tobą zgodzę. xD 5. Właściwie mam swoją jedyną kokardę, którą zawsze noszę na grzywie. Do wszystkiego pasuje. - Ja też tak uważam, choć czasami byś włożyła jakąś sukienkę. - Nie lubię sukienek. -.-' Dziękuje za pytania! ^^ Przejdźmy do kolejnych. Uszatka 1. Którą z przyjaciółek swojej siostry lubisz najbardziej? 2. Gdzie chciałabyś kiedyś mieszkać? 3. lubisz Spike'a? 4. Co się z tobą działo, gdy zaatakował Discord? 5. Jak podoba ci się nauka w szkole? 1. Ja lubię bardzo Twilight Sparkle. Taka mądra.. - taka, skromna, taka sexi bomba xD Ale i tak Rainbow najlepsza. - Nie wnikam w twoją wyobraźnie Phin. Jesteś głupia. XD - Ty mnie nie znasz moja droga. 2. Oczywiście, że na swojej farmie. Nie mogę opuścić swoich przyjaciół. To byłby dla mnie za duży cios. - A ja nie mam przyjaciół. - Dlaczego? - Nie wnikaj w szczegóły. xD - Ok. xP 3. Lubię, ale jako przyjaciela. Jest bardzo pomocny i przyjazny. Trochę nieogarnięty. - Zgadzam się duży +! 4. No cóż... - ... była w domu i chowała się pod stół i trzęsła się aby się wszystko skończyło. xD - Wcale nie! To kłamstwo. Poszłam po swoje przyjaciółki i chciałyśmy same powstrzymać Discorda ale lord Chaosu okazał się być dla nas zbyt potęzny i utkneliśmy w.. - Kałuży z czekolady? - Resztę to może sobie nawet Phin wymyślać, ALE liczą się dobre chęci. - No tak. Przecież 3 małe klaczki powstrzymają Discorda. xD 5. Powiem, że pani jest bardzo miła i nie wymaga od nas tak dużo jak od Phin w szkole. XD - Nie mieszaj się do moich spraw. Moje życie, nie twoja sprawa. - Nie bulwersuj się tak. Przecież jesteś ta mądrzejsza. - Dzięki sama sobie pojechałaś. XD - Nie jestem głupia. - Ja tego nie powiedziałam. XD - Dobra skończ. UFF! WRESZCIE! - Ja chce więcej pytań! Poczekaj nagromadzą się nowe i bardziej ciekawsze to zobaczymy czy będziesz chciała na nie odpowiadać. - Ja jestem przygotowana na wszystko. Dziękujemy bardzo za wszystkie wasze pytania i zapraszamy później na kolejne odpowiedzi. Edytowano Listopad 23, 2014 przez Phinbella Flynn Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Wrzesień 11, 2015 Share Napisano Wrzesień 11, 2015 Witaj, droga Applebloom 1.Czy od zawsze Diamond Tiara i Silver Spoon są takie wredne, czy naraziłaś im się czymś kiedyś?2.Czy znasz coś takiego, jak człowiek?3.Jakie masz oceny w szkole?4.Skąd masz tą śliczną kokardkę?5.Mogę Cię przytulić?6.Czasami jesteś tak biedna, że aż urocza. Mimo wszystko bardzo proszę, nie smuć się i nie daj się prowokować wszelkim przeciwnościom. Będzie dobrze, zwój znaczek będzie super, masz fajne kumpele, na które zawsze możesz liczyć 7.Wiesz, że jesteś moją ulubienicą ze Znaczkowej Ligi?8.Jak podobasz się sobie z głosem Joanny Pach-Żbikowskiej?Droga? Jakie to miłe z twojej strony. Też cię witam!1. Tak, od kiedy pamiętam to tak. Ale mało kto je lubi. I dobrze. 2. Z tego co mi mówiła Lyra, to Triste Cordis jest człowiekiem. W takim razie, chyba tak. Ale wiesz jaka jest Lyra. Nie można jej do końca ufać. 3. Bardzo dobre Khem...No dobra, całkiem niezłe. Kapuś! 4. Gdy idę spać mam ją z głowyBa dum tsss*A tak na serio, to chyba od babci. Nie pamiętam. Applejack żartuje, że się z nią urodziłam 5. Tylko nie za mocno. Jak mnie ostatnio przytulił Bulk Biceps to myślałam, że lewe żebra spotkają się z prawymi. 6. No ba! Aha, no i się nie smucę. Triste powiedział, że to nie przeciwności losu prowokują mnie, ale ja prowokuję przeciwności losu. Czy jakoś tak.7. Serio? Do tej pory wszyscy mówili to Sweetie. Dzięki 8. Że kogo? Wybacz, ale nie znam takiego kucyka. Zapraszam do zadawania kolejnych pytań! Lubię na nie odpowiadać (pomijając te z matematyki) 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts