Shine Star Napisano Listopad 3, 2014 Share Napisano Listopad 3, 2014 (edytowany) Jako iż dodałam już taki temat o Adagio i Sonacie, niemożliwe jest, by zapomnieć o Arii! Co o niej sądzicie? Jakie macie odczucia wobec tej bohaterki EqG RR? Piszcie! Edytowano Luty 26, 2015 przez Shine Star Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BrokenRC Napisano Listopad 3, 2014 Share Napisano Listopad 3, 2014 Najlepsza syrena!!! Aria jest najfajniejszą postacią z EqG RR. Taka ciekawostka, jej imię nie zostało ani razu wypowiedziane. Pojawiło się tylko na początku i końcu filmu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Violett Napisano Listopad 4, 2014 Share Napisano Listopad 4, 2014 (edytowany) Pardon, że to napiszę, ale wygląda mi to na nabijanie tematów z nudów. Ja to tak odebrałam. *pomyłka z Sonatą, pardon x2* Ma bardzo ładne kolory i fryzurkę Edytowano Listopad 5, 2014 przez Violett Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BrokenRC Napisano Listopad 4, 2014 Share Napisano Listopad 4, 2014 Violett wiesz, że to Sonata miała tekst z Taco Tuesday Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sunset Napisano Styczeń 8, 2015 Share Napisano Styczeń 8, 2015 (edytowany) No może jak to ona dowodziła Dazzlings to może im by się udało Edytowano Styczeń 9, 2015 przez Sunset Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Linds Napisano Styczeń 31, 2015 Share Napisano Styczeń 31, 2015 Nie przypadła mi do gustu. Ot taka mała pyskówka, nic szczególnie ciekawego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ms.Swag Napisano Luty 9, 2015 Share Napisano Luty 9, 2015 Podoba mi się w niej tylko wygląd . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Luty 26, 2015 Share Napisano Luty 26, 2015 Jej wygląd jest fajny,ale charakter taki...taki...podobny do kogoś z Kuroshitsuji,ale nie wiem kogo... :/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Marzec 8, 2016 Share Napisano Marzec 8, 2016 Dla mnie Aria jest ok, prawde mówiąc ma taki sam charakter co moja kumpela - czyli ostry :-) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się