Szeregowa WW Napisano Listopad 15, 2014 Share Napisano Listopad 15, 2014 Siemanko! Jeśli ktoś ma jakieś sugestie dotyczące Kącika Muzycznego, to serdecznie zapraszam do chwalenia się nimi tutaj. Z pewnością wasze pomysły zostaną zrealizowane~ c: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BrokenRC Napisano Listopad 15, 2014 Share Napisano Listopad 15, 2014 Może jakiś quiz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Listopad 15, 2014 Autor Share Napisano Listopad 15, 2014 Może jakiś quiz? Quiz planuję zrobić w swoim czasie. Na razie jest zabawa Jaka to melodia c: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BrokenRC Napisano Listopad 15, 2014 Share Napisano Listopad 15, 2014 A przydało by się baner zmienić, na nim Triste jeszcze jest avatarem.Taka sugestia do Jaka to melodia: może coś Skilleta, Sabatonu lub innego znanego zespołu zagranicznego? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Listopad 15, 2014 Autor Share Napisano Listopad 15, 2014 A przydało by się baner zmienić, na nim Triste jeszcze jest avatarem. Taka sugestia do Jaka to melodia: może coś Skilleta, Sabatonu lub innego znanego zespołu zagranicznego? Banner jest już gotowy, jednak nie został jeszcze ustawiony. Co do tego to jasne, czemu nie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość ChrisEggII Napisano Listopad 27, 2014 Share Napisano Listopad 27, 2014 Taka drobna prośba... Dałoby się pisać trochę ciemniejszymi literami? Mam jasny motyw forum i dostaję oczopląsu od wtapiania się liter w tło. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Listopad 30, 2014 Autor Share Napisano Listopad 30, 2014 Taka drobna prośba... Dałoby się pisać trochę ciemniejszymi literami? Mam jasny motyw forum i dostaję oczopląsu od wtapiania się liter w tło. Jasne, nie ma problemu c: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość ChrisEggII Napisano Listopad 30, 2014 Share Napisano Listopad 30, 2014 Jasne, nie ma problemu c: Dziękuję! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 13, 2015 Autor Share Napisano Lipiec 13, 2015 I oto został przywrócony temat z sugestiami. Każda propozycja, zmiany które chcielibyście tutaj wprowadzić oraz wszelkie uwagi dotyczące opiekunów i ogólnego prowadzenia Kącika proszę kierować tutaj. Bardzo mi to pomoże więc szczerze proszę o wszelkie wypowiedzi ^.^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mordoklapow Napisano Lipiec 16, 2015 Share Napisano Lipiec 16, 2015 Może temat o tworzeniu muzyki? Chociaż nie wiem czy byłoby wzięcie. Mało osób tworzy u nas muzykę. Ja bym jednak z chęcią tam coś popisał, może nawet dało by się kogoś nowego zachęcić do tego procesu twórczego. 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts