timber Napisano Listopad 20, 2014 Share Napisano Listopad 20, 2014 (edytowany) Kadent, spocznij! Nadchodzi zima, a co za nią idzie, święta. Czas zabawy i miłości. Z okazji tego, w Akademii Wonderbolts organizujemy ogromny event o nazwie, jak to Timber ujęła, Triathlon. Ten oto event, czy też, jak kto woli, konkurs, polega na wzięciu udziału w jednym z czterech/czterech eventach w Akademii. Eventami jest konkurs plastyczny, muzyczny, literacki i minikonkurs sylwestrowy. Za miejsce na podium w danym konkursie, uczestnik otrzyma punkty. Za sam udział, każdemu userowi przysługuje jeden punkcik. Dokładniejsze informacje o systemie punktacji w dużym event'cie Wonderbolts. Punktacja od największego do najmniejszego miejsce pierwsze - 4 punkty miejsce drugie - 3 punkty miejsce trzecie - 2 punkty wyróżnienie [ewentualnie] - 1'5 punkta uczestnictwo - punkt W skład jury wchodzi trójka osób - Timber Sprawiedliwa (avatar Spitfire), Kacpi01_PL (avatar Soarina/pomocnik Wonderbolts), Cassidy/Black Fox {avatar Fleetfoot/pomocnik Wonderbolts). Ogólne postanowienia cd. nagród Zamierzam ufundować nagrody dla trzech pierwszych miejsc, a będą to... Dla zdobywcy pierwszego miejsca... Pluszak - kluseczka Spitfire autorstwa niezwykle utalentowanego użytkownika adamar44! Dziękuję za pomoc! + odznaka za pierwsze miejsce + punkt repa od Timber Kluseczka Spit z lewej, na Lyrę nie zwracamy uwagi. Później dam zdjęcie już z mojego domu, jak znajdę aparat. Dla zdobywcy drugiego miejsca... Dowolny kubek ze strony www.manad.pl + Odznaka drugiego miejsca + rep od Timber Dla zdobywcy trzeciego miejsca... Dwie dowolne przypinki z własnym wzorem. + Odznaka trzeciego miejsca + rep od Timber Regulamin i postanowienia ogólne 1 - Brak treści clop/gore/+18. 2 - Zgodność z wewnętrznym regulaminem działu i forum 3 - Całkowicie samodzielne wykonanie pracy 4 - Brak obrazy innych użytkowników/uczestników 5 - Have fun! Prace muszą zawierać Wonderbolts i tematykę świąteczną, związaną ściśle z tą napisaną w temacie konkursu. Wszystkie konkursy i eventy kończą się dnia 31.12.2014 o godzinie 23:59. A teraz, jeśli już się namęczyłeś i to przeczytałeś, zapraszam do wątków konkursowych! Plastycznego, Literackiego, Muzycznego i Sylwestrowego. Ps - Event nazywa się triathlon jako że konkursy są trzy, a wątek sylwestrowy to tylko okazja do zdobycia punktów. Pps - Jeśli ktoś wygra w plastycznym pierwsze miejsce i np. pierwsze miejsce ogólnie/w muzycznym, nie dostaje dwóch nagród, tylko kumulują się mu one np. "za wygraną pierwszego miejsca w konkursie plastycznym Wonderbolts jak i w całym evencie, gratulujemy!". Edytowano Grudzień 2, 2014 przez Timber Link do komentarza
timber Napisano Grudzień 2, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 2, 2014 Muszę odwołać nagrodę za 2 i 3 miejsce. Co dobre, nagroda za pierwsze miejsce idzie do szczęśliwego wygranego nieodwołanie. Powód? Jest dość... Prywatny, przynajmniej dla mnie. Mam jednak nadzieję że nie zmniejszy się wasza chęć uczestnictwa. Link do komentarza
timber Napisano Styczeń 2, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 2, 2015 Przedłużam konkurs do 25.01.2015. Heh, have fun! Link do komentarza
timber Napisano Styczeń 15, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 15, 2015 Ale żeście się wzięli do pracy. Nie było żadnych prac do konkursów. ŻADNYCH! Naprawdę, czy nikt z was nie chciał wygrać urokliwego pluszaczka Spitfire? Nie? Szkoda. Dziękuję, nie będę na siłę wydłużać terminu. Osoby z 2ma punktami (event) dostają nagrody za event specjalny. Mówi się trudno. Link do komentarza
VileRaven Napisano Styczeń 15, 2015 Share Napisano Styczeń 15, 2015 Bardzo chciałam tego pluszaka! Dla Blód :c Ale na śmierć zapomniałam o tym konkursie :c Mówi się trudno. Dokadnie. Link do komentarza
Berette Napisano Styczeń 17, 2015 Share Napisano Styczeń 17, 2015 Oh my... Zupełnie zapomniałam... Szkic był niby gotowy, już dawno miałam skończyć... meh... Link do komentarza
Kot of Eden Napisano Styczeń 23, 2015 Share Napisano Styczeń 23, 2015 (edytowany) Termin nadal jest do 25 stycznia ? Jak tak do ja do plastycznego bym chciała ..... Edytowano Styczeń 23, 2015 przez Hedwiga Link do komentarza
Recommended Posts