FlutterBlue Melody Napisano Listopad 20, 2014 Share Napisano Listopad 20, 2014 Ten temat jest po to, byście zamawiali tu, jakiego kucyka mam narysować! A więc próbkę moich rysunków znajdziecie tu: Klik! Zapraszam do zamawiania! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Milkshake Napisano Listopad 20, 2014 Share Napisano Listopad 20, 2014 Poproszę Pinkie w sukience na Galę Grand Galopu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Princess Caela Napisano Listopad 20, 2014 Share Napisano Listopad 20, 2014 (edytowany) Ooo ładnie. Ugabugabuga! To ja zamawiam moją Ponysone, jak w profilu, nie masz nic przeciwko?^^ Ew. Ocke - Bliźniaczki. Też w profilu widać, ostatnia grafika. Edytowano Listopad 20, 2014 przez Tempest Gale Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Milkshake Napisano Listopad 20, 2014 Share Napisano Listopad 20, 2014 Ooo ładnie. Ugabugabuga! To ja zamawiam moją Ponysone, jak w profilu, nie masz nic przeciwko?^^ Ew. Ocke - Bliźniaczki. Też w profilu widać ostatnia grafika. Czyli chcesz i tego kucyka co masz na avku i te bliźniaczki? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Princess Caela Napisano Listopad 20, 2014 Share Napisano Listopad 20, 2014 (edytowany) Czyli chcesz i tego kucyka co masz na avku i te bliźniaczki? Cóż, nie chce za dużo prosić, jeśli mogą być oba to bardzo chętnie, jeśli nie to Niech będzie postać z mojego Avatara Edytowano Listopad 20, 2014 przez Tempest Gale Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Listopad 20, 2014 Share Napisano Listopad 20, 2014 swoją drogą. Ponysona alikorn. Hate so much a wracając do ciebie to bardzo ładnie rysiasz. :3 Poproszę zatem moją ponysone Smooth Sound. Jego galerie znajdziesz w moim profilu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Sayonara Napisano Listopad 20, 2014 Share Napisano Listopad 20, 2014 Ja również prosiłbym o rysunek mojego OC jeśli można Temat o nim z trzema rysunkami http://mlppolska.pl/watek/10982-flyingbutter-przedstawia-iron-spatula/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FlutterBlue Melody Napisano Listopad 21, 2014 Autor Share Napisano Listopad 21, 2014 Dobrze, już zabieram się do roboty. Mam nadzieję, że rysunki ładnie wyjdą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Milkshake Napisano Listopad 21, 2014 Share Napisano Listopad 21, 2014 Dobrze, już zabieram się do roboty. Mam nadzieję, że rysunki ładnie wyjdą. Super! Idę ze szczęścia tańczyć rytualny taniec deszczu Indian! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vortex Napisano Listopad 25, 2014 Share Napisano Listopad 25, 2014 "Jak dają to bierz, jak biorą to....." Nie no żartuje. Ustawie się w kolejce z moim OC http://boniex94.deviantart.com/art/Pony-6-495985395 z góry dzięki Przykro się robi gdy ktoś jara się twardzielami kina akcji nic nie wiedząc o Ponurym. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się