Hannibal Napisano Listopad 30, 2014 Share Napisano Listopad 30, 2014 Wstawię kilka swoich prac, bo w sumie czemu nie. Z miłą chęcią przyjmę krytykę, gdyż jest dla mnie niezwykle ważna. Kuce zaczęłam rysować dokładnie rok temu. Preferuję traditionale, aczkolwiek digitale również zdarza mi się narysować od czasu do czasu. Parę osóbek może mnie kojarzyć, a jeżeli nie to zapraszam na mojego deviantARTA. 6 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Listopad 30, 2014 Share Napisano Listopad 30, 2014 Od... roku powiadasz? ;_; toż to jest śliczne. Czy te niektóre rysunki są wykonanie tabletem graficznym? ;u; chcemy więcej! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hannibal Napisano Listopad 30, 2014 Autor Share Napisano Listopad 30, 2014 Od... roku powiadasz? ;_; toż to jest śliczne. Czy te niektóre rysunki są wykonanie tabletem graficznym? ;u; chcemy więcej! Dziękuję. Tak, 3 ostatnie są wykonane tabletem. Reszta farby, kredki lub promarkery. ^^' Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Listopad 30, 2014 Share Napisano Listopad 30, 2014 Dziękuję. Tak, 3 ostatnie są wykonane tabletem. Reszta farby, kredki lub promarkery. ^^' Rysujesz może za darmo? *u* Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hannibal Napisano Listopad 30, 2014 Autor Share Napisano Listopad 30, 2014 Rysujesz może za darmo? *u* Rzadko. Przeważnie za kwoty pieniężne, bo wszystkie artykuły mi się kończą. Zależy też co dokładnie byś chciała. ;3; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Listopad 30, 2014 Share Napisano Listopad 30, 2014 Rzadko. Przeważnie za kwoty pieniężne, bo wszystkie artykuły mi się kończą. Zależy też co dokładnie byś chciała. ;3; a umiesz rysować pieski, kotki nie wiem , coś podobnego jak robi Lupis Vulpes , czy bardziej , albo tylko kucyki? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GoForGold Napisano Listopad 30, 2014 Share Napisano Listopad 30, 2014 Bardzo ładne prace. Celestia ma wprost świetne kolorki, temat leci do obserwowanych i czekam na więcej. Pozdrawiam, Gold. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hannibal Napisano Listopad 30, 2014 Autor Share Napisano Listopad 30, 2014 a umiesz rysować pieski, kotki nie wiem , coś podobnego jak robi Lupis Vulpes , czy bardziej , albo tylko kucyki? Kiedys wilki jedynie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Listopad 30, 2014 Share Napisano Listopad 30, 2014 Kiedys wilki jedynie. masz może gdzieś przykładowy swój rysunek wilka? ;u; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airlick Napisano Listopad 30, 2014 Share Napisano Listopad 30, 2014 Cudne arty. Nie wiedziałem, że mamy w Polsze kucykowego artystę na takim poziomie. Tylko pogratulować i życzyć dalszego rozwoju, chociaż patrząc na część z tych artów, to wiele do poprawy nie zostaje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hannibal Napisano Listopad 30, 2014 Autor Share Napisano Listopad 30, 2014 masz może gdzieś przykładowy swój rysunek wilka? ;u; Nie. To było jakieś 2-3 lata temu. Cudne arty. Nie wiedziałem, że mamy w Polsze kucykowego artystę na takim poziomie. Tylko pogratulować i życzyć dalszego rozwoju, chociaż patrząc na część z tych artów, to wiele do poprawy nie zostaje. Dziękuję. To bardzo miłe. ^^' Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hannibal Napisano Grudzień 10, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 10, 2014 Wstawię kilka swoich prac, bo w sumie czemu nie. Z miłą chęcią przyjmę krytykę, gdyż jest dla mnie niezwykle ważna. Kuce zaczęłam rysować dokładnie rok temu. Preferuję traditionale, aczkolwiek digitale również zdarza mi się narysować od czasu do czasu. Parę osóbek może mnie kojarzyć, a jeżeli nie to zapraszam na mojego deviantARTA. KOLEJNE KILKA ARCIKÓW ^^' (Autorem humanizacji Celestii jest Tarreth. Kolorowanie moja działka.) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hannibal Napisano Styczeń 24, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 24, 2015 Zrobię osoby temat, bo przyszło moich prac ponownie i to nawet w dość dużej ilości. ^^' Mam nadzieję, że któraś z nich przypadnie Wam do gustu. Rysuję od roku z małym hakiem. Za każdą krytykę dziękuję. :') Zapraszam również na mojego deviantArta. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts