BrokenRC Napisano Grudzień 31, 2014 Share Napisano Grudzień 31, 2014 Termin oddawania prac przedłużam do 3. stycznia godziny 23:59 Życie mi uratowałaś! Niechaj będą Tobie dzięki! Link do komentarza
Tigresss Napisano Grudzień 31, 2014 Share Napisano Grudzień 31, 2014 Już miałam narzekać że nie wiedziałam o tym konkursie wcześniej a tu: Termin oddawania prac przedłużam do 3. stycznia godziny 23:59 Yay jednak się wyrobie ^^ Proszę mnie zapisać do rysunku Link do komentarza
Sowenia Napisano Styczeń 17, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 17, 2015 (edytowany) Po długim czasie - wybaczcie, że tyle to trwało ^^" - nareszcie sprawdziłam wszystkie prace i oto przedstawiam wam wyniki~ Bez większego przedłużania. Sekcja Rysunkowa ~ Miejsce pierwsze zajmuje VileRaven ~ Piękna praca. Idealna w każdym detalu ^^ Piekna TARDIS, piękny Doktor, a i tło przyjemne. Lubię zimę nocą. Jest jeszcze piękniejsza niż za dnia. ~ Miejsce drugie wędruje do Gray Picture ~ Urocza praca. Oryginalna, gdyż nie jest rysunkiem. Urzekła mnie ^^ ~ I miejsce trzecie, które zajęła Tigress ~ TARDIS ładnie wykonana. Bogato zdobiona, ale nie zbyt bogato. Po prostu idealnie ^^ https://drive.google.com/file/d/0B51se6Og0DbgcHNlLUV0b2hKLXc/view?usp=sharing I wyróżnienie dla PervKapitan Ładniutki rysuneczek. Przyjemny dla oka. Delikatne ozdóbki dodają obrazkowi słodkości, a gwiazdka, która zdaje się siedzieć na lampce jest taka pocieszna~ Sekcja Literacka Nie zamieszczam linków do opowiadań. Jeżeli chcecie się nimi podzielić to możecie sami tutaj zamieścić. ~ Miejsce pierwsze dla Arkane Whisper ~ Bardzo spodobał mi się pomysł. Podróż Doktora po w sumie różnych światach, a we wszystkich świąteczna groza. No właśnie. Niby Mikołaj, niby dzwoneczki, a czuć było dreszczyk niepokoju. Myślę, że po przeczytaniu tego opowiadania już nigdy nie będę tak samo myśleć o Mikołaju. Co prawda zauważyłam kilka błędów ortograficznych i stylistycznych, a TARDIS jest dziewczyną...ale nie przeszkadzało to w odbiorze całości. Gratuluję i zachęcam do opublikowania w dziale opowiadań ^^ ~ Miejsce drugie dla Adviliona ~ Bardzo przyjemne opowiadanko. Takie urocze, swojskie, świąteczne. Po poprzednich, mrocznych opowiadaniach "Magia Świąt" nieco rozluźniła nerwy i pozwoliła wczuć się w...no magię świąt. Ten klimat. Przypomnieć sobie jak przyjemnie jest spędzić chwile z bliskimi, jak pięknie wyglądają ozdobione choinki i domy oraz jak piękny jest śnieg, którego tak dawno nie było nam dane uświadczyć. Błędy były. Ale niewiele. ~ Miejsce trzecie dla Rex *Monster* Crusader ~ Nie powiem by opowiadanie było przyjemne. Klimat ciężki, bo wojna, bitwa, walka. Nie jest to minusem, nie. Przedstawiłeś główny problem ludzkości. Wojny były i będą zawsze. Doktor z utopijnego świata kucyków znalazł się w świecie realnym. Groźnym, zabójczym wręcz i prawdę mówiąc nieprzyjemnym. Ale muszę się do czegoś przyczepić. Moim zdaniem za dużo dialogów, a za mało opisów. Sprawiało to, że trochę się gubiłam w treści. No i TARDIS jest kobietą. Rymowanka Jako jedyna wysłała mi rymowankę Seluna, a więc do niej wędruje wyróżnienie. Edytowano Styczeń 17, 2015 przez Sikorka 1 Link do komentarza
BrokenRC Napisano Styczeń 17, 2015 Share Napisano Styczeń 17, 2015 No i TARDIS jest kobietą. Szczerze mówiąc zawsze uznawałem TARDIS za rodzaj nijaki. Link do komentarza
Sowenia Napisano Styczeń 17, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 17, 2015 Szczerze mówiąc zawsze uznawałem TARDIS za rodzaj nijaki. Wszystkie TARDIS są żyjącymi organizmami, które uważa się za kobiety. Mają nawet serce i duszę. 1 Link do komentarza
Arkane Whisper Napisano Styczeń 17, 2015 Share Napisano Styczeń 17, 2015 Pierwsze miejsce YAY! Ale ja także myślałem, iż TARDIS to rodzaj nijaki, no ale ostatecznie to raczej nie interesuję się uniwersum z Doktora Who, więc czuję się usprawiedliwiony Cieszę się, iż udało mi się uzyskać zamierzony efekt w opowiadaniu. Zaraz po poprawieniu tego szokującego błędu (do kobiety mówić "ono"? Nigdy ), zamieszczę je w moim zbiorczym temacie opowiadań. Gratuluję wszystkim uczestnikom konkursu Link do komentarza
Gość PervKapitan Napisano Styczeń 17, 2015 Share Napisano Styczeń 17, 2015 Wyróżnienie~ co prawda, nie liczyłam na nic wysokiego, ale i tak się ciesze, że mogłam to narysować ^^ Nienawidzę kolorować, chciałam spróbować coś nowego, ale nie wyszło Gratuluje pozostałym uczestnikom! Link do komentarza
Gray Picture Napisano Styczeń 17, 2015 Share Napisano Styczeń 17, 2015 (edytowany) Drugie miejsce YAY! Szczerze mówiąc, liczyłam co najwyżej na wyróżnienie, więc jeszcze raz - YAY! Gratuluje pozostałym uczestnikom! Zanim zapomnę, specjalne podziękowania dla Uszatki, za organizację konkursu. Edytowano Styczeń 17, 2015 przez Gray Picture Link do komentarza
BrokenRC Napisano Luty 18, 2015 Share Napisano Luty 18, 2015 Temat zamknięty i przeniesiony do archiwum Link do komentarza
Recommended Posts