Nawias Napisano Styczeń 14, 2015 Share Napisano Styczeń 14, 2015 Też mnie to interesuje i połowę moich znajomych xD Link do komentarza
Szeregowa WW Napisano Styczeń 14, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 14, 2015 Wyniki powinny pojawić się do niedzieli ^^ Link do komentarza
ComingTrueMusic Napisano Styczeń 18, 2015 Share Napisano Styczeń 18, 2015 I wyników wciąż brak a niedzieli dobiega kres :( Link do komentarza
Szeregowa WW Napisano Styczeń 24, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 24, 2015 (edytowany) Witajcie~! Serdecznie przepraszam was za zwłokę... Wyniki miały być tydzień temu... Ciiii ;_; Przepraszam, problemy rodzinne i tak dalej ;.; No ale w każdym bądź razie wyniki już są~ Zacznijmy może od konkursu plastycznego - "Jak wyobrażasz sobie święta u Vinyl i Octavii" Zateeem UWAGA UWAGA! 3 miejsce otrzymuje.... MaLinka Bardzo ładna praca. Prześliczna kreska że ojeju~ :33 Trochę tutaj pustawo, aleee i tak baaaardzo ładnie. Najbardziej właśnie martwi ta biała pustka, którą przydałoby się czymś wypełnić i niedokładne kolorowanie. A ty co myślisz Vinyl? Heheheh Tavi zwisa z choinki heheh No ale nie no, praca bardzo ładna. Szeri, kup mi takie nauszniki. Tak, tak. Już lecę do sklepu. Miejsce druuugie otrzymuje ComingTrueMusic! Śliczny rysunek. Wszystko pięknie i w ogóle. Właściwie nie ma się tutaj do czego przyczepić. Nie wiem właściwie dlaczego, ale jedyne co mi się tutaj nie spodobało to tło i choinka ;-; Sama nie wiem czemu, ale tło trochę tak razi w oczy, a choinka... Nie wiem, ale mi się po prostu nie podoba, taka trochę... mało zielona? x"D Mimo to praca jest śliczna, ładna kreska, kolorki i w ogóle :33 Ooo jestem reniferem, jak fajnie Mówiłam, że prędzej czy później wyrosną ci rogi! Ha! UWAGA DRODZY FORUMOWICZE! Pierwsze miejsce w tym konkursie zajmujeeee... AppleDash! Gratulujemy! Wszystko pięknie. Wycieniowanie, kreska, kolory. Brawo, brawo~ Nic tylko pogratulować tak udanej pracy :33 Tło ma bardzo ładne kolory, poza tym sama Vinyl i Octavia są przepiękne, a te lampki choinkowe no po prostu cudo~ Ogółem mówiąc, nie ma do czego się tu przyczepić :33 Przyszła pora na drugi konkurs... "Piszemy Kolędę" 3 Miejsce otrzymuje.... ComingTrue Music! (wstęp) C B e e 1. Życie pod śniegiem zamiera CNatura zbiera siły na wiosnę BBy znów ugościć nas e(instrumental) ePrzy wigilyjnym stole zebrani CPrzy choince zielonej śpiewamy f GPrzygotować wszystko na nowy rok B e(instrumental) eref: Święta to najwyższy czas zmian dCzy kuc czy pegaz nie ważne to jest F G e agdyż święta obchodzimy... G... razem D2.Szybko ubierz się w coś ciepłego CSzybko odśnież swój podjazd BSzybko obejmij rodzinę e(instrumental) eNie ważne czy czarujesz rogiem CI nie ważne, że skrzydłami machasz f GBo od każdego pomoc... B e... przyda się erefren/x2 Muszę przyznać, że całkiem ładnie to wyszło. Gdy ogarnęłam co i jak z tym, wszystko wyszło bardzo ładnie i w ogóle. Szkoda tylko, że nie dostałam do tego żadnego nagrania z melodią, lub pełnym wykonaniem czy coś. Ale poza tym wszystko ładnie ze sobą brzmi, piosenka bardzo oddająca klimat świąt i ogółem wszystko super nie mam żadnych uwag :33 Drugie miejsce otrzymuje... Madeleine! Dziś jest dzień... https://docs.google.com/document/d/141ZnBTKaU9mdE8iN883GIC3Glsdu2kH8bkiQ6yLCvw4/edit Przybieżały trzy kucyki... https://docs.google.com/document/d/1-r7ggV4aFPw_ierfw24sM5w_F43qpwJhfzHV935aOJ8/edit Od Madeleine otrzymałam 2 prace, co było bardzo dużym plusem. Oba teksty są bardzo klimatyczne, związane z serialem i muszę przyznać, że warte uwagi. Nie mam do czego się tu przyczepić. Wszystko bardzo ładnie się rymuje, test pasuje do melodii, a gdy próbowałam to zaśmiewać, przyznaję, że ślicznie wszystko brzmi. Mówiąc krótko, nie mam żadnych uwag. :3 *Ekhem ekhem* PIERWSZE MIEJSCE W KONKURSIE "Piszemy kolędę" ZDOBYWA... Nawias! Brawo! *oklaski* To specjalny czas w Equestrii, Gdy świętują wszyscy razem, Więc tym ciepłym się nacieszmy I radosnym wręcz obrazem. Pinkie już dwóch tygodni Planuje swoje imprezy, Aby każdy jej przyjaciel Jak najmilej święta przeżył. Nadchodzą święta, a więc pamiętaj O przyjaciołach swych w ten piękny czas. Niechaj ta magia świąt rozwieje smutki twe, A wiatru świst poniesie słowa te. Nadchodzą święta, a więc pamiętaj O przyjaciołach swych w ten piękny czas. Przyjaźni magia zjednoczyła nas tu dziś. W te szczęśliwe dni możemy razem iść. Gdy pewnego ranka kucyk Zauważył przez swe okno, Że cała ziemia jest biała, Wtedy krzyknął "Tak!" z radością. Włożył wnet swoje podkowy, Nie zwyczajne, lecz odświętne I do swych przyjaciół pobiegł Nucąc ciągle tę kolędę: Nadchodzą święta, a więc pamiętaj O przyjaciołach swych w ten piękny czas. Niechaj ta magia świąt rozwieje smutki twe, A wiatru świst poniesie słowa te. Nadchodzą święta, a więc pamiętaj O przyjaciołach swych w ten piękny czas. Przyjaźni magia zjednoczyła nas tu dziś. W te szczęśliwe dni możemy razem iść. Kolęda od razu wpadła mi w oko, jak i w ucho xD Tekst jak i melodia zostały napisane i nagrane właśnie przez Nawiasa, co dało mi tylko dodatkową pewność w decyzji, że to właśnie on powinien wygrać. Po dokładniejszej analizie, wiedziałam już, że to właśnie jest zwycięska kolęda. Piosenka ta spodobała mi się tak bardzo, że aż sama zaczęłam chodzić po domu i ją nucić, co wynika z tego, że mi się podoba i łatwo wpada w ucho. Nie mam żadnych uwag do tego. Gratuluję tak udanej kompozycji C: Muszę przyznać, że pierwszy konkurs prowadzony prze mnie w tym dziale jest udany. Do obydwu konkursów otrzymałam więcej niż po trzy prace, z czego jestem naprawdę zadowolona. Osobom, którym się nie udało nic w wygrać - Nie martwcie się! To nie jest ostatni konkurs w tym dziale, będzie jeszcze okazja na zdobycie podium Nie mam już nic do dodania. Pozostaje mi tylko jeszcze raz pogratulować wszystkim zwycięzcom i rozdać nagrody. Dziękuję za uwagę i zapraszam do komentowania :3 Edytowano Styczeń 25, 2015 przez Szeregowa WWhite Fox 1 Link do komentarza
Madeleine Napisano Styczeń 25, 2015 Share Napisano Styczeń 25, 2015 Gratuluję wszystkim uczestnikom, a szczególnie zdobywcom pierwszych miejsc . Ale mogłaś podesłać w przypadku pracy Nawiada również melodię, zwłaszcza że została skomponowana przez użytkownika i na pewno wszyscy z przyjemnością by wysłuchali. Pozdrawiam! Link do komentarza
AppleDash Napisano Styczeń 25, 2015 Share Napisano Styczeń 25, 2015 Bardzo dziękuję! Gratuluję wszystkim, zrobiliście naprawdę świetne prace . Współczuję jurorom, bo domyślam się, że wybór był baaardzo trudny! Link do komentarza
Nawias Napisano Styczeń 27, 2015 Share Napisano Styczeń 27, 2015 (edytowany) Serio? YAY Nie podejrzewałem że mi się uda Dziękuję wszystkim współuczestnikom i jurorom za tę świetną zabawę @EDIT: Co do melodii... nie wiem czy powinienem ją upubliczniać. Nie jest to arcydzieło, mój wokal zarówno jak i gra pozostawiają wiele do życzenia. Może dopracuję piosenkę i wtedy ją opublikuję Edytowano Styczeń 27, 2015 przez Nawias Link do komentarza
Szeregowa WW Napisano Styczeń 27, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 27, 2015 Właśnie, nie chciałam tutaj publikować melodii bez zgody autora więęęęc~ ^^ Link do komentarza
ComingTrueMusic Napisano Styczeń 28, 2015 Share Napisano Styczeń 28, 2015 (edytowany) Drugie i trzecie miejsce... jest nieźle, biorąc pod uwagę, że obydwie prace razem zajęły mi godzinkę roboty. Epic Win! Edytowano Styczeń 28, 2015 przez ComingTrueMusic Link do komentarza
AppleDash Napisano Styczeń 29, 2015 Share Napisano Styczeń 29, 2015 Drugie i trzecie miejsce... jest nieźle, biorąc pod uwagę, że obydwie prace razem zajęły mi godzinkę roboty. Epic Win! No wiesz... Ja jak siadam do rysowania zajmuje mi to ok. 3-4 godzin, więc w sumie to nie tak dużo. Link do komentarza
Szeregowa WW Napisano Luty 5, 2015 Autor Share Napisano Luty 5, 2015 Jeszcze raz dziękuję wszystkim za wzięcie udziału w konkursie i ponownie gratuluję zwycięzcom. ^^ Temat zamykam i przenoszę do archiwum. Link do komentarza
Recommended Posts