Paladyn Zanderson Napisano Grudzień 21, 2014 Share Napisano Grudzień 21, 2014 A więc kto ma ochotę porozmawiać z Babs ? Właśnie ja nie gryzę, a chciałbym z kimś pogadać oprócz Zandiego Hej! Chyba nie jestem nudny No wiesz trochę Eh no nic Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lenka:) Napisano Maj 13, 2015 Share Napisano Maj 13, 2015 Hej Babs! Co tam u Ciebe :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Maj 23, 2015 Autor Share Napisano Maj 23, 2015 a całlkiem dobrze cieszę się swoim znaczkiem, choć muszę powiedzieć, że troche sie martwiłam, z początku a, bo sądziłam, że przez to juz nie należę do Ligi, ale moja kuzynka i jej przyjaciółki przyslaly mi prezent i ciepłe słowa wiec się już nie martwię Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Maj 23, 2015 Autor Share Napisano Maj 23, 2015 (edytowany) Coż od kokardke od kuzynki , l, Scoots dla mi zdjęcie RD z tego co widzę, a SB szczoteczkę do czesania, pewnie bym poprawiła swoją grzywkę Edytowano Maj 23, 2015 przez Out of Odder Zandi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Czerwiec 5, 2015 Autor Share Napisano Czerwiec 5, 2015 Wiem dlatego chce też zrobić dla nich coś miłego Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Czerwiec 9, 2015 Autor Share Napisano Czerwiec 9, 2015 Cóż nie powiem, to ma być niespodzianka, a jak komuś powiem to nie będzie niespodzianki, bo pewnie im wygadasz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lenka:) Napisano Czerwiec 9, 2015 Share Napisano Czerwiec 9, 2015 To mi też ^^ Proszę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Czerwiec 19, 2015 Autor Share Napisano Czerwiec 19, 2015 (edytowany) Oh dobrze, skoroskor mówicei, że dochowacie tajemnic to wam powiem kazdej zrobię jakaś uroczą niezwykłą fryzurkę. Mam nadzieję, że zaspokoiłam waszą ciekawość, droga Lenko i Dayanie Edytowano Czerwiec 19, 2015 przez Out of Odder Zandi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Czerwiec 19, 2015 Autor Share Napisano Czerwiec 19, 2015 Irokez raczej pasowałby do i jak mówiłam każda fryzura ma być wyjątkowa i różna, może dla zrobię afro, ale jeszcze się zobaczy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lenka:) Napisano Czerwiec 19, 2015 Share Napisano Czerwiec 19, 2015 Sweetie Belle i afro. A tak przy okazji gratuluję dostania znaczka ^^ Mam nadzieję, że Ci się podoba. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Czerwiec 19, 2015 Autor Share Napisano Czerwiec 19, 2015 Dziekuję Lenka tak znaczek baerdzo mi się podoba Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silver Shield Napisano Lipiec 10, 2015 Share Napisano Lipiec 10, 2015 Cześć. Powiedz mi, jak ty to robisz, że byłaś taka zła dla znaczkowej ligi na początku, później przeprosiłaś a one tobie tak łatwo wybaczyły? Do mnie się nikt nie odzywa za kilka błędnych decyzji, które popełniłem i jest mi z tym źle. Jakieś rady? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Wrzesień 3, 2015 Autor Share Napisano Wrzesień 3, 2015 Cóż przede wszystkim przeprosiny muszą być szczere Silver, jeśli powiesz przepraszam od tak to nikt ci ne da szansy musi być to widać, po za tym wybaczyły mi bo dowiedziały się czemu taka dla nich byłam, jak ktos się dowie czemu popełniłeś błąd to może inaczej na ciebie spojrzeć PS sory za tak późny odzew, ale mój opiekun był zajęty Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts