pegasisss Napisano Grudzień 23, 2014 Share Napisano Grudzień 23, 2014 Cześć, jestem nowa na tym forum i chciałabym poznać kogoś fajnego Mam naście lat, nazywam się Marcela i uwielbiam kucyki Interesuje się grafiką komputerową, w szkole jestem fotografem i jednym z głównych informatyków Pozdrawiam, pegi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StarostaXD Napisano Grudzień 23, 2014 Share Napisano Grudzień 23, 2014 Witaj i baw się dobrze ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thornix Napisano Grudzień 23, 2014 Share Napisano Grudzień 23, 2014 (edytowany) Witaj Rozpisałaś się, nie ma co Od jak dawna lubisz kucyki? Pokażesz swoje fotografie? Masz jakieś inne hobby? Jakiej muzyki słuchasz? Ciasteczko? Edytowano Grudzień 23, 2014 przez thornix Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1stChoice Napisano Grudzień 23, 2014 Share Napisano Grudzień 23, 2014 Hej, baw się dobrze. Mam nadzieję, że mówiąc naście nie masz na myśli 11-14 ;-; Ostatnio ta grupa wiekowa zalewa forum i czuje się staro. I podpinam się pod prośbę kolegi wyżej. Pokaż jakieś swoje fotografie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Grudzień 23, 2014 Share Napisano Grudzień 23, 2014 Tytuł na pewno przyciągnie wielu chętnych, z podkreśleniem na ''wielu''. Tak czy siak, witaj na forum. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pegasisss Napisano Styczeń 23, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 23, 2015 Oh no dziękuję, nie ma to jak odezwać się po... miesiącu -,- Co do fotografii, nie są może najlepsze, ale to jedyne jakie mam teraz na kompie Tak czy siak dopiero zaczynam, to jeszcze fotki robione telefonem... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość PervKapitan Napisano Styczeń 25, 2015 Share Napisano Styczeń 25, 2015 Umiesz programować w C#? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się