Battlebird Napisano Marzec 23, 2015 Share Napisano Marzec 23, 2015 Tak nawiasem, jak ci idzie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emily Napisano Marzec 23, 2015 Autor Share Napisano Marzec 23, 2015 A dobrze, właściwie to ciągle coś dodaję do opisów, ale mam nowe pomysły, więc jest ok. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emily Napisano Marzec 23, 2015 Autor Share Napisano Marzec 23, 2015 Czyli, że mam i zbierać wszystkie osoby? A może po prostu napiszę tutaj? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emily Napisano Marzec 23, 2015 Autor Share Napisano Marzec 23, 2015 No tak, ale piszesz, żeby ma PW, a na PW jest określona liczba odbiorców, więc... Chyba, że chodzi ci o tych co tam się pytali. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Battlebird Napisano Marzec 23, 2015 Share Napisano Marzec 23, 2015 Albo może wrzuć "zalążek" do google docs, a nam (tj. mi, Dyanowi [przepraszam panią Cherliee za złą odmianę imienia, jakby coś] i tym, którzy spytają, a ty się zgodzisz) na PW daj do nich linka? Chyba się zmieści w limicie... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emily Napisano Marzec 23, 2015 Autor Share Napisano Marzec 23, 2015 (edytowany) W sumie też pomysł. Może napiszę takie plany na pierwszy rozdział, wrzucę i dam link. Mogę też streszczenie, ale to by było mniej szczegółowe. Ale to zaraz, bo muszę lekcje zrobić. Edit: Przepraszam, ma ktoś może ochotę na dodatkowe stanowisko u Sombry? Taka postać, która jest jakby szpiegiem, ale nie "podgląda" tylko działa i przekonuje? Potrzebna od zaraz. Edytowano Marzec 23, 2015 przez Emily Vans Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Battlebird Napisano Marzec 26, 2015 Share Napisano Marzec 26, 2015 Mogę coś wymyślić, tylko jedno pytanie: Ta osoba jest po stronie Sombry i "na niby" działa dla innej, czy na odwrót - to zdrajca Czarnego Króla? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emily Napisano Marzec 26, 2015 Autor Share Napisano Marzec 26, 2015 Chodzi o to, że jest to jednorożec, który pod postacią zwykłego kucyka przedostaje się do Equestrii i za pomocą magii przekonuje kuce do przejścia na stronę Sombry. Trochę źle się wyraziłam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Battlebird Napisano Marzec 27, 2015 Share Napisano Marzec 27, 2015 Hm... moim zdaniem na to miejsce nadaje się Potężna Trixie. Chyba, że ją już gdzieś dałaś... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velvie Napisano Marzec 27, 2015 Share Napisano Marzec 27, 2015 Chciałabym dać do tej postaci swoją OCtkę Infinity, ale najpierw muszę opublikować jej historię w dziale OCtów, a to trochę potrwa :( Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się