Wonsz Napisano Styczeń 24, 2015 Share Napisano Styczeń 24, 2015 Mam problem jak w temacie, otóż kiedy piszę jakiegoś posta to jestem wylogowywany z forum, czy tak ma być, że jak przez jakiś czas nie poruszam się po stronach to jestem wylogowywany? Kiedy kończę pisać posta to mija przeważnie od kilku do kilkunastu minut odkąd go zacząłem i zawsze jak naciskam żeby wysłało posta to strona wczytuje się od nowa, pokazuje mi ostatniego napisanego w temacie posta a gdy patrzę na górę na pasek to jestem wylogowany a tego co napisałem przed chwilą i wysłałem nie ma. Musze wtedy logować się jeszcze raz i często pisać od nowa, choć czasem po zalogowaniu i naciśnięciu na Odpowiedz pojawia się mój post i wystarczy wtedy wysłać jeszcze raz. Ten temat również zakładam po raz drugi bo w czasie pisania mnie wylogowało... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ylthin Napisano Styczeń 24, 2015 Share Napisano Styczeń 24, 2015 Jaką masz przeglądarkę?Wyczyść pamięć podręczną i ciasteczka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wonsz Napisano Styczeń 24, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 24, 2015 Używam Chrome'a. Dziś rano jak codziennie czyściłem wszystkie dane przeglądarki w przeglądarce i CCleanerem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sloyth 06.0 Napisano Styczeń 25, 2015 Share Napisano Styczeń 25, 2015 A jak zalogujesz się z innej przeglądarki? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ylthin Napisano Styczeń 25, 2015 Share Napisano Styczeń 25, 2015 Dziwne. Sama mam Chrome'a i nie spotkałam się z żadnym problemem tego typu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wonsz Napisano Styczeń 25, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 25, 2015 Na innych przeglądarkach działa. Na Chromie też jest już ok, ale musiałem zreinstalować przeglądarkę i póki co działa, zobaczymy jak potem będzie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts