Gość Napisano Styczeń 24, 2015 Share Napisano Styczeń 24, 2015 ... to tylko na całego Robiłam sobie w pierwszej połowie ubiegłego roku pewien komiks i wyszło siedem stron. Jako że postanowiłam nie przykładać się do kreski (co jakoś wyjaśnić w komiksie planuję i stąd zastuj u mnie) to wygląda adekwatnie do tytułu. Wklejam pierwszą stronę i przypominam, że link do reszty można znaleźć w mojej sygnaturce. Będzie tylko jeden numer, bo potem robie inny komiks o kucykach o roboczych tytułach "Filly Hill" oraz "Magic of Friendship". A oto i pierwsza strona: Jak już pisałam, na pierwszych 7 stronach (czyli wszystkich istniejących do dnia założenia tego tematu) nie przejmowałam się kreską, co jakoś uargumentuję w samym fan-comicu. Nie linczujcie mnie. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Styczeń 25, 2015 Share Napisano Styczeń 25, 2015 Fajne to Jeśli postarasz się o fabułę (humor?) może być ciekawie. Sam próbowałem sił w ComiPo! - program do tworzenia komiksów mangowych. Zanim mnie zlinczujecie - pozwala importować grafikę (jpg, png etc), dzięki czemu, bez problemu można stworzyć coś, z uniwersum MLP: FiM Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Styczeń 28, 2015 Share Napisano Styczeń 28, 2015 Dnia pańskiego dwudziestego ósmego stycznia roku dwa tysiące piętnastego Zamieściłam ósmą stronę. Zrobiłam trochę duży przeskok czasowy, więc niektórzy się mogą lekko zdezorientować. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Kwiecień 22, 2015 Share Napisano Kwiecień 22, 2015 Sorka za post pod postem, ale zamieściłam już finalną stronę tego komiksu. Dla odmiany porysuję coś w innych klimatach i może zrobię porządnie komiks o kucach z lepszą fabułą: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się