Camed Napisano Luty 14, 2015 Share Napisano Luty 14, 2015 Jak w temacie - mój mały warsztacik ^^ Założyłem go z dwóch powodów. Pierwszy, w sumie troszkę egoistyczny - doszkalanie samego siebie i nabieranie coraz to większego doświadczenia w programowaniu. Drugi - abyście WY mogli skorzystać z moich umiejętności i jednocześnie mogli skorzystać z tego, co dla was stworzyłem. Teraz głównie na temat programowania - piszę pod Microsoft Windows Vista/7/8/8.1/10 (brak XP ). Do odtwarzania wykonywanych przeze mnie programów potrzebny będzie Microsoft .NET Framework 4.5. Piszę aplikację z GUI. I to w zasadzie tyle, zapraszam do komentowania, wysyłania próśb i tak dalej i tak dalej ^^ 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Luty 14, 2015 Share Napisano Luty 14, 2015 Em, w imieniu tych którzy nie rozumieją różnych tego typu rzeczy (lub w imieniu własnym...) spytam: Co konkretnie można tu zamówić...? .-. (Tak na wiejski rozum wytłumacz) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Camed Napisano Luty 14, 2015 Autor Share Napisano Luty 14, 2015 Myślę, że co tylko chcesz, lecz w granicach rozsądku. Np. samodzielnie wykonanie oprogramowania ochronnego jest strasznie pracochłonne, zauważając, iż zespoły programistów potrzebują miesięcy/lat na wykonanie tylko danego projektu. Więc wszystko, ale w granicach rozsądku Wysłane z mojego LG-E610 przy użyciu Tapatalka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maćko z Bogdańca Napisano Luty 14, 2015 Share Napisano Luty 14, 2015 Ja bym poprosił o interaktywną książeczkę dla dzieci z dźwiękiem i obrazami po kliknięciu na stronę. Najlepiej jakbym sam mógł wstawić obrazki, dźwięk i tekst i wszystko tak jakby slajdami, po naciśnięciu myszką na przycisk się zmienia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Camed Napisano Luty 14, 2015 Autor Share Napisano Luty 14, 2015 (edytowany) Zrób mi interaktywną mapę Polski z podziałem na województwa, po najechaniu na nie myszką wyświetla się informacja o danym województwie wzięta z pliku tekstowego :^). Proszę bardzo ^^ Możesz edytować pliki tekstowe zwyczajnie w notatniku. Aby "wczytało" dane województwo musisz pojechać delikatnie "nad" numerek na mapie. Nie zmieniaj nazw plików ani folderów. Tymczasowe opisy są wzięte z Wikipedii. http://www.speedyshare.com/u9qEF/Mapa-Polski.zip Ja bym poprosił o interaktywną książeczkę dla dzieci z dźwiękiem i obrazami po kliknięciu na stronę. Najlepiej jakbym sam mógł wstawić obrazki, dźwięk i tekst i wszystko tak jakby slajdami, po naciśnięciu myszką na przycisk się zmienia. Jeżeli możesz, bardziej sprecyzuj o co Ci chodzi Edytowano Luty 14, 2015 przez Camed 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maćko z Bogdańca Napisano Luty 14, 2015 Share Napisano Luty 14, 2015 Chodzi mi o interaktywną aplikację na stronę www, w której mógłbym umieścić obrazki i ścieżkę dźwiękową. Po naciśnięciu przyciska zmieniałby się obrazek z jakimś efektem przewijania albo co i odtwarzał dźwięk przypisany do tego obrazka. Całość miałaby funkcję "przewrócenia kartki do tyłu". Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Camed Napisano Luty 14, 2015 Autor Share Napisano Luty 14, 2015 (edytowany) Nie piszę pod przeglądarki. Nie umiem w js/PHP :/ Mógłbym to napisać w formie "okienkowej" i bez efektu przewijania - ograniczenia bibliotek. Wysłane z mojego LG-E610 przy użyciu Tapatalka Edytowano Luty 14, 2015 przez Camed Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siper Napisano Luty 15, 2015 Share Napisano Luty 15, 2015 Meh, jak chcecie coś webdevowego to możecie ewentualnie do mnie napisać pssst.. Camed, jak wygląda u Ciebie kwestia Windows Phone? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Camed Napisano Luty 15, 2015 Autor Share Napisano Luty 15, 2015 (edytowany) Sipuś, fajnie że poruszyłeś temat. Otóż zaczynam pisać pod W8.1/WP, i jest to całkiem przyjemne. Jeśli chodzi o sam kod nie ma różnicy, jedynie tworzenie GUI zabiera dużo więcej czasu. Muszę poszukać poradników nt. tworzenia interfejsu do takich apek, jednakże pisze się identycznie jak pod apki desktopowe. Wysłane z mojego LG-E610 przy użyciu Tapatalka Edytowano Luty 15, 2015 przez Camed Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts