SPIDIvonMARDER Napisano Marzec 7, 2015 Share Napisano Marzec 7, 2015 Bardzo mi przykro, ale ten projekt jest już nieaktualny :( Osoba, która poszukiwała artystów zawiesila swoją działalność w fandomie. Witam! Zapewne nie tylko mnie trochę boli, że Polska pod względem muzycznego wkładu do światowego fandomu kiepsko sobie radzi. Mamy kilku dobrych muzyków, jak Niklas, Celestorm, Eiwel, ale to nadal stosunkowo niewiele osób. Mój fandomowy przyjaciel Ishy poszukuje kogoś do kooperacji przy kilku broniaczowych-muzycznych projektach. Sam jest multiinstrumentalistą, trochę też wie na temat wokalu. Potrzebuje kogoś, z kim mógłby współkomponować muzykę i wykonywać napisane kawałki. Wymagania: 1. Jakiekolwiek ogarnianie gry na gitarze akustycznej 2. Tak samo wokalu 3. Odrobina odwagi w sobie, aby nie bać się umieścić w internecie wspólnego dzieła Jak widać, nie trzeba wcale wymiatać na wiośle jak Jimmy Page, lub czarować głosem niczym Tarja Turunen. Chodzi przede wszystkim o minimum umiejętności i chęci. Uwaga: Ishy w swym zamyśle najchętniej widziałby damski głos, lecz nie jest to obligatoryjne. Z założenia projekty dotyczyłyby zarówno komponowania całkowicie własnych utworów, jak i robienie kucykowych transformacji już istniejących tekstów i melodii. Tak więc osoby zainteresowane proszę o nadsyłanie PW lub odpisywanie w tym temacie. Sądzę, że byłoby świetnie, jakby polski fandom dodał coś więcej, do broniaczowej światowej sceny muzycznej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SPIDIvonMARDER Napisano Marzec 7, 2015 Autor Share Napisano Marzec 7, 2015 Obaj mało się tutaj udzielają, więc nie wiem, czy przeczytają wezwanie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ToffiLove Napisano Kwiecień 3, 2015 Share Napisano Kwiecień 3, 2015 Nadal szukasz kogoś kto gra na gitarze akustycznej? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SPIDIvonMARDER Napisano Kwiecień 3, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 3, 2015 Zgadza się. A umiesz też śpiewać? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ToffiLove Napisano Kwiecień 3, 2015 Share Napisano Kwiecień 3, 2015 (edytowany) Niestety z tym będzie już większy problem. xd Jakieś tam moje covery na YT siedzą, ale nie nazwałabym tego "umiem śpiewać", więc tylko akustyk. Edytowano Kwiecień 3, 2015 przez ToffiLove Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ComingTrueMusic Napisano Kwiecień 11, 2015 Share Napisano Kwiecień 11, 2015 Nie mam damskiego głosu ale gitarę i wokal dobrze ogarniam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SPIDIvonMARDER Napisano Maj 25, 2016 Autor Share Napisano Maj 25, 2016 Bardzo mi przykro, ale ten projekt jest już nieaktualny :( Osoba, która poszukiwała artystów zawiesila swoją działalność w fandomie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts