Burning Question Napisano Marzec 9, 2015 Share Napisano Marzec 9, 2015 Jak na ironię, temat zakładam w ostatnim dniu mojej "służby" działowi, bo wcześniej jakoś nie był potrzebny. A więc jedziem z ogłoszeniami!!! 1. Bardzo miło spędziłam czas jako avatar Daring Do i niechętnie odchodzę, ale rezygnuję z forumowej posadki, ponieważ mam mnóstwo ważnych rzeczy do ogarnięcia we własnym życiu i minimum czasu na forum. 2. Zostawiam tu trochę wskazówek dla następnego avatara, żeby mu było łatwiej z działem kiedy zacznie: Zostawiam tu banner działu bez nazwy aktualnego avatara. Jeśli się wam podoba, wystarczy poprosić jakiegoś grafika by dopisał imię nowego avatara na dole. W subforum z grami są 2 gry bardzo zaniedbane tylko dlatego, że nie mogłam się zabrać za prowadzenie ich. Nie ma potrzeby ich wywalać. W dziale brakuje zapytajki - warto by było założyć. Brakuje tematów powiązanych z archeologią lub starożytnymi kulturami. Jakoś nie wymyśliłam niczego sensownego. Zostawiam pomysł na dyskusję/ grę mającą w temacie coś o podwójnej tożsamości. Nie wiem jednak, co dokładnie miałoby to być - kmińcie sami. Zostawiam też sugestię nowego konkursu działowego. Temat: "Pomocnik Daring Do". Forma: myślałam o rysunku połączonym z krótkim opisem postaci. Można też zrobić konkurs na idealnego zwierzaka dla DD. Punkty za aktywność podliczamy co 3 miesiące chyba, że nowy avatar zarządzi inaczej. Nowe podliczanie należy zacząć od daty 1go lutego. Jedynym tematem wymagającym więcej pracy jest "Kopytkując przez świat", gdzie avatar powinien wysyłać priv do otagowanych userów. Wysyłałam wiadomości do 34 postu w tym temacie - osoby otagowane w następnych to już robota kolejnego avatara. Zwykle treść takiej prywatnej wiadomości brzmiała jakoś tak: Temat: Kopytkując przez świat Treść: <nazwa użytkownika> otagował cie w temacie: <link> Zapoznaj się z zasadami z 1go postu i opisz swoją przygodę! Udział nieobowiązkowy, ale mile widziany. Odpisujesz kiedy chcesz. ^^ Ostatnie 2 zdania podaję, ponieważ ludzie czasem pytają czy to konieczne lub jak szybko powinno się tam odpisać. To chyba tyle. Temat zamykam i podpinam, ale komentarze i sugestie będą bardzo mile widziane tutaj: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts