Nightmare Napisano Marzec 15, 2015 Share Napisano Marzec 15, 2015 Mam pewnego buga w Skyrim. Postanowiłam wybrać drogę, na której zostaję lordem wampirków i wymorduję świat. Ale po rozmowie z Harkonem, gdy się przemienię, on daje mi zadanie pogadania z kolesiem w tymże zamku. Jako iż w formie lorda wampirów nie mogę gadać, zmianiam się w siebie... I co? Wszyscy mówią, że "odrzuciłam dar", "jestem śmiertelnikiem", "utraciłam dar"... Wie ktoś, jak to naprawić? :( Próbowałam instalować Unofficial Dawnguard Patch, ale nic to nie dało. Nic a nic. W statusie poprosiłam o pomoc, ale to tylko postkutkowało zabawą z NMM i tym właśnie Patchem. Netoperek wzywa pomocy :< Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Requie Napisano Marzec 15, 2015 Share Napisano Marzec 15, 2015 Próbowałaś zostać wilkołakiem, a potem znowu wampirem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 15, 2015 Autor Share Napisano Marzec 15, 2015 No właśnie nie :/ Na tej postaci jeszcze nie starałam się pomagać Towarzyszom. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Requie Napisano Marzec 15, 2015 Share Napisano Marzec 15, 2015 Jeszcze jest opcja oczywiście próbować z poziomu konsoli to zmienić. Jednak szczerze spróbuj szybko przejść do tego momentu u Towarzyszy. W najgorszym przypadku jest potrzebny ostatni zapis. Niektóre mody udostępniają także możliwość wymuszenia na postaci żeby była wilkołakiem. Potem można po prostu wrócić do wampiryzmu normalnie. Harkon chyba też opcję aby zamienić cię w wampira jeśli w trakcie kampanii z jakiegoś powodu twoja postać przestała być wampirem. Mam nadzieję, że to pomoże. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 15, 2015 Autor Share Napisano Marzec 15, 2015 Problem rozwiązał Mephisto, mówiąc, że na Customowych postaciach motyw z wampirami nie działa xD A ja taka smutałkowa, myśląca, że z mym skyrimem coś nie tak. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się