ryma2001 Napisano Kwiecień 12, 2015 Share Napisano Kwiecień 12, 2015 (edytowany) Cześć, witam ludzi szukających ludzi przyjmujących requesty. Ja jestem właśnie osobą, którą możecie poprosić o swój wymarzony rysunek.. Moją ofertę kucykowych rysunków możecie znaleźć tutaj: http://ryma2001.deviantart.com/journal/Commissions-the-new-offer-526257603 Ale ta oferta obejmuje tylko kucykowe rysunki. Jednak mam dla was także coś lepszego, wspanialszego, wzniośleższego. W tym temacie możecie też sugerować mi różne rzeczy do narysowania, ponieważ zamierzam stworzyć na moim kanale (https://www.youtube.com/channel/UCPZExIQiZL_MJ1U6Si-wvgQ) serię, polegającą na mnie, rysującej wasze randomowe propozycje (coś jak to ) Ogromny edit Ponieważ mamy wakacje zaczęłam robić comisze za darmo. Wszystko co chciałbyś wiedzieć na ten temat: http://ryma2001.deviantart.com/journal/Commisions-for-free-vacational-offert-546998961 Edytowano Lipiec 17, 2015 przez ryma2001 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1stChoice Napisano Kwiecień 12, 2015 Share Napisano Kwiecień 12, 2015 (edytowany) Cześć, witam ludzi szukających ludzi przyjmujących requesty. To właśnie robię ja. Edytowano Kwiecień 12, 2015 przez FirstChoice Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Kwiecień 12, 2015 Share Napisano Kwiecień 12, 2015 To ja bym miała propozycję. Sowę uszatkę narysuj~! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Viktoria Turner Napisano Maj 19, 2015 Share Napisano Maj 19, 2015 A może narysowałabyś moją OCkę? Wiesz, widziałam Twoje najnowsze rysunki na DeviantArcie i muszę przyznać że masz fajny styl, jestem chętna na rysunek od Ciebie )) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ryma2001 Napisano Maj 28, 2015 Autor Share Napisano Maj 28, 2015 A może narysowałabyś moją OCkę? Wiesz, widziałam Twoje najnowsze rysunki na DeviantArcie i muszę przyznać że masz fajny styl, jestem chętna na rysunek od Ciebie )) Właśnie, nawet gdzieś na deviantarcie widziałam twój komentarz, ale teraz gdzieś mi uciekł :/. Możesz dać mi do niego linka (oczywiście jeśli wciąż chcesz). Anyway, z chęcią przyjmę woje zamówienie, ale wolałabym ustalić szczegół na deviantarcie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ryma2001 Napisano Maj 28, 2015 Autor Share Napisano Maj 28, 2015 Rozumiem, że pomysł z partią pokera nie przypadł ci do gustu? Nie do końca, tylko wciąż zastanawiam się, kiedy do cholery znajdę na to czas, bo rysowanie czegoś takiego zajmie chwilę. W każdym razie, jeśli w ogóle się za to zabiorę, to pewnie dopiero w wakacje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Viktoria Turner Napisano Maj 28, 2015 Share Napisano Maj 28, 2015 Właśnie, nawet gdzieś na deviantarcie widziałam twój komentarz, ale teraz gdzieś mi uciekł :/. Możesz dać mi do niego linka (oczywiście jeśli wciąż chcesz). Anyway, z chęcią przyjmę woje zamówienie, ale wolałabym ustalić szczegół na deviantarcie. M'kay, to ustalimy na devie ~ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się