Velvie Napisano Kwiecień 12, 2015 Share Napisano Kwiecień 12, 2015 Hejka! Od dłuższego czasu czyli od ponad pół roku zajmuję się rysowaniem pastelowych taboretów. Uznałam, że prace są na tyle dobre, abym mogła je tutaj wstawiać. Mam nadzieję, że się wam spodobają 1. Rysunek Rainbow Dash wykonany kredkami Conte. Sądzę, że udały mi się buty i grzywa 2. Moja OCtka Infinity w stylu starożytnej Grecji. Przepraszam za kartkę w kratkę, ale akurat nie miałam innej pod ręką Ta praca jest jedną z moich ulubionych :3 3. Tym razem Infinity w wersji "normalnej". Są małe niedoróbki, ale uważam, że rysunek wyszedł w miarę ładnie :3 Zachęcam was do komentowania i oceniania prac - jako Urodzona Optymistka niestety nie potrafię wyłapywać błędów, a wydaje mi się, że takie gdzieś się ukrywają 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Kwiecień 12, 2015 Share Napisano Kwiecień 12, 2015 Powiem tak - podoba mi się cieniowanie i pewna kreska. Kolorowanie też całkiem niezłe. No i fajne stroje i kolumny. Jednak same kucyki wymagają jeszcze sporo pracy nad anatomią. Ale generalnie - jest dobrze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ApulJack Napisano Kwiecień 12, 2015 Share Napisano Kwiecień 12, 2015 Powiem tak jeśli sama jesteś zadowolona z swojej pracy to znaczy że idziesz w dobrym kierunku a mówiąc o rysunkach to tak jak wyżej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hartmann Napisano Kwiecień 15, 2015 Share Napisano Kwiecień 15, 2015 Rysunki są bardzo dobre, ale z jedną małą ujmą, o której napisała Cahan, więc nie będę się rozpisywać na, Celestia wie ile, słów Bardzo podobają mi się twoje pomysły na kostiumy i stroje, a jednocześnie wspaniale cieniujesz (co mi wychodzi "do rzyci" ). Z drugiej strony, bycie zadowolonym z własnej pracy nie zawsze jest pozytywne. Mam tu na myśli często spotykany w moim przypadku niedosyt na zasadzie: "Ooo fajnie wyszło, ale tu mogłem coś dodać, a tam lepiej zacieniować. Lepiej zostawię mazioka takim, jakim jest i zrobię innego", ale ty możesz na to patrzeć i rozumieć to inaczej Wracając do rysunków, moją faworytką jest grecka Infinity :3 Nie mogę się doczekać kolejnych rysunków i życzę powodzenia, Velvet! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velvie Napisano Kwiecień 28, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 28, 2015 Cześć! Przepraszam za długi czas nieaktywności, ale nie miałam czasu aby wstawić nowe rysunki. W dzisiejszym programie: dwa obrazki wykonane nowym stylem i pierwszy rysunek kredkami Conte (z grudnia 2014) :3 1. Znowu rysunek Infinity, tym razem małej, czytającej książkę. Zastosowałam styl z mocnymi konturami i delikatnym cieniowaniem. Nie wiem, czy wyszło mi tylne kopyto... 2. Starsza Infinity w tym samym stylu, czyli jak czytanie książek wpływa na człowieka kucyka 3. Applejack pod nieudanym drzewem i plastikową skrzynką na jabłka. Jak już mówiłam, to jest mój pierwszy rysunek przy użyciu kredek Conte. Całkiem go lubię ze względu na ciepłe barwy i inny sposób rysowania oczu Niestety, "zepsułam" przednie kopyto Dzięki za komentarze, teraz wiem, na co muszę zwracać większą uwagę Następna seria obrazków niedługo 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SnuJ Napisano Kwiecień 28, 2015 Share Napisano Kwiecień 28, 2015 1. Ten 1-szy obrazek jest taki so cuute :3 2. Do tego obrazka AJ, coś mi nie gra... 2a. That eyes... Wyglądają bardzo podobnie to tych, które ma Kryśka 2b. Ta mina... Tak w ogóle... Co ona wyraża? xD 3. Co do 2-ego obrazka, to ta szklanka jest ciut krzywa, ale jeśli o to chodziło, to zwracam honor Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się