Gość Napisano Maj 18, 2015 Share Napisano Maj 18, 2015 Witajcie! Po mojej głowie panoszą się myśli: zarówno negatywne, jak i... dobra w sumie omińmy to. W moim trudnym stanie potrzebuję kogoś do wygadania się, wyżalenia się i takie tam, tak więc założyłem ten temat. A żeby nie być egoistą, pozwalam każdemu podpiąć się pod ten temat i napisać swój własny post o tym, że by się z kimś porozmawiało, ale nie wiadomo z kim. Tak więc niech każdy napisze, gdzie jest dostępny, a ktoś na pewno z nim porozmawia. Tak więc zacznijmy ode mnie Jestem dostępny na steamie pod nickiem "Saint Isaac" albo na GG (54042995). Potencjalny rozmówca nie może narzekać na moje narzekania ( (͡° ͜ʖ ͡°) ) oraz musi pogodzić się z moim specyficznym stylem pisania. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1stChoice Napisano Maj 19, 2015 Share Napisano Maj 19, 2015 (edytowany) Pisać do mnie kto chce ile chce- Firstu zaprasza. Jak ktoś woli GG od PW to w profilu. PS: Jak nie odpisuje oznacza to, że aktualnie siedzę w pracy. Edytowano Maj 19, 2015 przez 1stChoice Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cirth Napisano Maj 19, 2015 Share Napisano Maj 19, 2015 Jak ktoś chce pogadać, to ja chętnie. I tak nie mam co ze sobą robić GG w profilu, nick na steam taki, jak tu. Wysłano przez Tapatalk. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Efei Napisano Listopad 28, 2015 Share Napisano Listopad 28, 2015 Szukam kulturalnej osoby, z którą mogłabym podyskutować na temat książek, w szczególności o "Nocnym Locie" de Saint-Exupery i/albo "Pikniku na Skaju Drogi" braci Strugackich. Mój gust literacki jest dość rozległy, jednak preferuję klasykę i fantasy, część sci-fi. Dużo żadziej noe=we i popularne książki typu "Percy Jackson" albo "Harry Potter". Może ktoś się zgłosi? Najchętniej pogadam po prostu na forum. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się