Discordia Napisano Maj 25, 2015 Share Napisano Maj 25, 2015 Hej! Już któryś raz tutaj... Tym razem z dawką moich najnowszych rysunków. Deviancik jest pełen najróżniejszych dziwnych prób narysowania czegoś ładnie. Głównie kucyki, ale próbuję z innymi rzeczami. Styl ewoluował, mam nadzieję że teraz nie jest aż tak masakrycznie. Param się głównie rysowaniem aczkolwiek zdarzy mi się coś własnego. Cóż, wylejcie na mnie wiadra jadu, wskażcie błędy, a będę wam niezmiernie wdzięczna. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Discordia Napisano Maj 26, 2015 Autor Share Napisano Maj 26, 2015 (edytowany) Cieniowanie... Borykam się z tym od dłuższego czasu. Ale popróbuję, chociaż nie na requestach, bo jeszcze zwalę Anatomia... A propo tylnych nóg w leżeniu, to tak. Wciąż jednak eksperymentuję z tym wszystkim, a sugestia co do serialu to bardzo dobry pomysł. Bez tła to nawet nie kwestia lenistwa tylko czasu. Ostatnio robię mnóstwo requestów i jeśli chcę wyrobić, nie mogę wszystkiego rysować z jakimś ciekawym rysunkiem z tyłu. Ach, bym zapomniała. Kilka nowych prac jest na deviancie, ale nie zaszkodzi, jeśli wstawię też tu. Wiem, księżyc wygląda jak ziemniak, zauważyłam. Proszę o krytykę i tych obrazków Edytowano Maj 27, 2015 przez Discordia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Czerwiec 14, 2015 Share Napisano Czerwiec 14, 2015 Tak ogólnie, to nie jest źle, ale te nogi... Widziałaś kiedyś konia który zgina tak tylne nogi? Tylne nogi zginają się w drugą stronę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Discordia Napisano Czerwiec 16, 2015 Autor Share Napisano Czerwiec 16, 2015 [czemu powiadomienia nie dochodzą '__'] Chcę to rozwijać. To jest mój cel w całym rysunkowym cyrku. Tia, nogi zbierają największe baty ze wszystkiego co rysuję. Nic dziwnego, są po prostu obrzydliwe. Dziękuję za tutorial, z chęcią się przystosuję. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Discordia Napisano Sierpień 13, 2015 Autor Share Napisano Sierpień 13, 2015 Dobra, kilka nowych rysunków. Podobno się poprawiłam. \ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Discordia Napisano Sierpień 13, 2015 Autor Share Napisano Sierpień 13, 2015 Dzięki, spróbuję narysować coś w ten sposób. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się