Raoul Duke Napisano Maj 29, 2015 Share Napisano Maj 29, 2015 13 Czerwca w Bielsku-Białej. Spotykamy się koło Bolka i Lolka, program meetu nieustalony. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mnemonik Napisano Maj 29, 2015 Share Napisano Maj 29, 2015 Dziwny zbieg okoliczności , bo właśnie na ten dzień jadę do Bielska. Niestety czas mam zaplanowany i trudno byłoby mi się wyrwać, żeby podjechać pod Sferę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raoul Duke Napisano Maj 30, 2015 Autor Share Napisano Maj 30, 2015 Dziwny zbieg okoliczności , bo właśnie na ten dzień jadę do Bielska. Niestety czas mam zaplanowany i trudno byłoby mi się wyrwać, żeby podjechać pod Sferę. Przypadek? Nie sądzę Odnośnie godziny to pojawi się około tydzień przed meetem, w zależności od pogody itp. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aniasiecz Napisano Czerwiec 8, 2015 Share Napisano Czerwiec 8, 2015 Meet prawdopodobnie o 13 Macie linka do wydarzenia:https://www.facebook.com/events/1594073827549042/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aniasiecz Napisano Lipiec 9, 2015 Share Napisano Lipiec 9, 2015 Kolejny Bielski ponymeet! tym razem 11 lipca o 13:00 tradycyjnie pod pomnikiem bolka i lolka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się